Novým Market Managerem Imperial Brands pro Českou republiku se stal Felix von Schwanewede

Novým Market Managerem společnosti Imperial Brands Česká republika byl od června 2023 jmenován Felix von Schwanewede. Do českého týmu přináší rozsáhlé mezinárodní zkušenosti z oblasti prodeje, obchodu  a marketingu. Pozici přebírá po Bojanu Stoevskim, který povýšil na manažera polského trhu společnosti.

Felix von Schwanewede nastoupil do společnosti Imperial Brands v roce 2010. Od té doby působil na různých pozicích téměř po celém světě, vedl týmy v Evropě, na Středním východě i v Asii. Před nástupem na pozici Market Managera ČR působil jako ředitel marketingu, prodeje a obchodu pro region Afrika, Asie, Střední východ, Australasia a střední a východní Evropa (AAACE).

Jsme rádi, že se náš český tým rozrostl právě o Felixe, který s sebou přinese spoustu cenných zkušeností z trhů téměř celého světa. Chtěl bych mu popřát mnoho úspěchů i zážitků v České republice,“ uvedl ing. Kamil Provazník, CEE Cluster Finance Director a jednatel společnosti Imperial Brands CR.

Felix von Schwanewede dosáhl během jeho působení v Imperial Brands mnoha obchodních i marketingových úspěchů. V pozici Cluster Director pro region Spojených arabských emirátů, Kuwaitu, Qataru, Bahrainu a Ománu zdvojnásobil tržní podíl společnosti v tomto regionu. Ve Spojených arabských emirátech úspěšně uvedl na trh vaporizér blu, který během tří měsíců dosáhl vedoucího postavení na trhu.

 

Zdroj: Bison & Rose

Praha, 26. června 2023