Novou vedoucí korporátní komunikace hypermarketů Globus je Rita Gabrielová

Za hypermarkety Globus bude nově hovořit Rita Gabrielová. Střídá vedoucí korporátní komunikace a tiskovou mluvčí Pavlu Hobíkovou, která po šesti letech odchází na pozici senior specialisty vztahů s veřejností do společnosti T-Mobile.

Rita Gabrielová  patří v oblasti korporátní komunikace k velmi zkušeným profesionálům. Firemní komunikaci a PR se věnuje bezmála 15 let, mediálně zastupovala hned několik významných společností.

Globus vnímám od začátku jeho přítomnosti v České republice jako svět, který nabízí českým zákazníkům kromě kvalitního zboží i poctivou výrobu, laskavý zákaznický přístup a vstřícnou komunikaci. Pro mne jsou to velmi cenné hodnoty, které ve spolupráci s médii a společně s Globusem ráda nabídnu celé české veřejnosti,“ řekla Rita Gabrielová. Před nástupem do Globusu zakončila postgraduální studium na European School of Business&Management v Praze, kde získala titul MBA se specializací Leadership&Soft skills.

Do Globusu přichází z farmaceutického průmyslu, kde působila od roku 2013 v Teva Pharmaceuticals CR jako Head of Corporate Communications. Od roku 2014 zde vedla komunikační tým klastru CEE. Před tím působila dva roky na pozici tiskové mluvčí a manažerky PR v Hypoteční bance, kam přešla po pěti letech z jedničky na českém internetovém trhu Seznam.cz.

Při práci s médii čerpá i z vlastní novinářské zkušenosti, kterou získala v období startu první komerční televize v ČR – TV Nova. Byla jednou z prvních reportérek Televizních novin. V letech 1993 – 1998 se tu věnovala problematice zdravotnictví, ekologii, spotřebitelským tématům a diváckým příběhům.

Ve volném čase se ráda věnuje sportovnímu rybolovu, plavání, kulinářství a cyklistice. Je vdaná, s manželem a dvěma dětmi žije v Praze.

Globus je v rámci retailového trhu mimořádná společnost, která se dlouhodobě drží své vize, a sice být nejoblíbenějším nákupním místem všude tam, kde působí. Jsem velmi ráda, že jsem se na naplňování této vize mohla šest let spolupodílet,“ uzavírá Pavla Hobíková své působení v Globusu.

 

Zdroj: Botticelli

Praha, 4. září 2018