Nové Penny se těší na zákazníky v Jesenici u Prahy

PENNY zahajuje podzimní expanzi. V průběhu následujících měsíců plánuje otevřít minimálně 10 nových prodejen. Letos se jich už dočkali obyvatelé v Zásmukách na Kolínsku a v Pardubicích. Nyní se mohou radovat obyvatelé Jesenice u Prahy.

Nová prodejna byla postavena v prostorech bývalé prodejny potravin na ulici Zbraslavská. „Převzali jsme prostory po předchozím majiteli a postavili v nich prodejnu podle našich standardů tak, jak jsou naši zákazníci zvyklí. Vytvořili jsme pro ně příjemné nákupní prostředí, kde si budou moci rychle nakoupit nejen nejkvalitnější produkty za nejvýhodnější ceny, ale také produkty, které v jiném řetězci nedostanou. Pokračujeme tak v naší expanzi a v následujících týdnech plánujeme otevřít další prodejny po celé zemi,“ říká Pavol Bucko, vedoucí expanze PENNY a dodává: „Jesenice u Prahy je místem, kde žije řada lidí pracujících v Praze, a současně místem, kudy lidé vyjíždí o víkendech z Prahy na své chaty a chalupy do okolí. Věříme, že si k nám najdou cestu, a že se k nám budou vracet, protože pro nás je to místo, kde jsme doposud chyběli a chceme být lidem blíž.“

Nová prodejna s prodejní plochou 1 060 m2 nabídne zákazníkům rozlehlé parkoviště s 60 parkovacími místy a bude mít otevřeno každý den od 7:00 do 22:00 hodin. „Jsme si vědomi, že v Jesenici potřebují lidé delší otevírací dobu než je na našich prodejnách obvyklé, protože se často vrací z práce v hlavním městě později. Proto jim vycházíme vstříc a budeme mít otevřeno až do desáté hodiny večerní,“ dodává Pavol Bucko.

PENNY plánuje otevřít ve druhé polovině letošního roku minimálně 10 nových prodejen. V nejbližších týdnech se zákazníkům otevřou nové prodejny v Praze v areálu Nové Waltrovky, v Krumvíři nebo v Polné. Jednou z prodejen, která bude dokončena do konce roku, bude další celodřevěná ekologická prodejna, tentokrát se na ni mohou těšit ve Ždírci na Vysočině.

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 8. září 2023