Nejen Vánoce se nezadržitelně blíží, ale i veletrh BIOFACH a VIVANESS

Připravte se na Vaši návštěvu již nyní. Udělejte si radost a kupte si vstupenku nebo rovnou celý zájezd!

Mezinárodní veletrh bio potravin BIOFACH a veletrhu přírodní kosmetiky VIVANESS se uskuteční v klasickém únorovém termínu od 14. do 17. 2 2023 na výstavišti v Norimberku. Na 2700 mezinárodních vystavovatelů, z toho na 200 na veletrhu VIVANESS, zaplní norimberské výstaviště a představí novinky a trendy branže. Paving the Path together, aktuálně je výměna informací, nápadů, osobní setkávání, diskuze a společný pohled do budoucnosti důležitější něž kdy dříve. Kongres nabízí nespočet přednášek, seminářů a workshopů souvisejících s aktuální problematikou ekologického sektoru. Na nejzajímavější novinky čeká ocenění Best New Product Awards v sedmi kategoriích.

Podrobný program doprovodného kongresu bude uveřejněn koncem prosince na: https://www.biofach.de/en/programme/overview

Ve spolupráci s PRO-BIO Ligou organizujeme ve čtvrtek dne 16. 2. 2023 jednodenní zájezd. Podrobné informace včetně přihlášky naleznete na webové stránce www.lovime.bio v sekci „kalendář akcí“.

Vstupenky na veletrh si můžete zajistit do 31.12. s výraznou slevou. Podrobné informace naleznete zde: www.biofach.de/en/visitors/tickets/ticketshop

 

Zdroj: PROveletrhy s.r.o.

Praha, 19. prosince 2022