Můj Albert si stáhlo už 600 tisíc zákazníků

Nová aplikace určená pro všechny zákazníky obchodů Albert se aktuálně drží na špičce nejstahovanějších aplikací pro mobilní zařízení. Můj Albert nabízí funkce jako věrnostní sbírání kreditů, akční leták, nákupní seznam, recepty nebo aktuální Albert magazín. Uživatele odměňuje kredity za všechny nákupy, za výběr zdravých produktů pak kredity navíc.

Aplikace uživatelům připisuje jeden kredit za každých 200 Kč nákupu, další kredity pak přičte za výběr produktů s certifikátem bio, výrobky značky Nature´s Promise a vybrané zdravé potraviny. Tyto kredity zákazníci následně promění na peníze, které si mohou odečíst z ceny dalšího nákupu. Nejpoužívanějšími funkcemi mezi uživateli jsou zatím týdenní nabídky, personalizovaná nabídka produktů, a také vytváření nákupních seznamů.

Budoucnost bez účtenek

„Velmi nás těší, že si zákazníci naši aplikaci tak rychle oblíbili a šetří s námi přírodu, na kterou Můj Albert klade důraz. Je totiž náhradou za statisíce plastových kartiček, které se běžně při věrnostních programech užívají. Zákazníci mají také možnost zvolit si pouze elektronickou podobu účtenky přímo v aplikaci místo klasické papírové, čímž lze do budoucna ušetřit velké množství účtenkového papíru,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

V aplikaci, jejíž vývoj probíhal ve spolupráci s českou agenturou Creative Dock, se uživatelé rychle zorientují. Ovládání je intuitivní. Je potřeba jenom chytrý telefon, který podporuje instalaci aplikace. Můj Albert je dostupný jak pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android 5.1 a vyšší, tak i pro iOS od verze 9.3.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 13. května 2021