Mezinárodní veletrh hraček odhalil trendy pro příští rok

V pondělí 1. února skončil mezinárodní odborný veletrh hraček v Norimberku, setkání profesionálů hračkářské branže z celého světa. Tento 67. ročník představil na milion výrobků od modelů a panenek až po multimediální hračky.

Česká republika byla zastoupena jak velkými hračkářskými společnostmi, tak i menšími rodinnými firmami. Zájem o české hračky a výrobu rok od roku roste a to nejen ze strany spotřebitelů, ale i ze strany investorů a zahraničních společností. Svou druhou výstavu v Norimberku úspěšně absolvovala společnost millaminis s.r.o. se svou stavebnicí pro děti od jednoho roku a letošními novinkami.

N_stanek Millaminis v NorimberkuPro naši společnost byl letošní veletrh v Norimberku velmi úspěšný. Dokončili jsme v rámci jeho trvání jednání se zahraničními partnery ve strategických zahraničních lokacích, které jsme započali ještě před veletrhem a získali další potenciální partnery pro regiony, které jsme ještě neměli příležitost oslovit. Zájem byl jak o naší stávající řadu stavebnice v designu Friends on the Move, tak o novinky z licenční řady Krtek, nebo Didaktickou řadu, kterou připravujeme na druhou polovinu tohoto roku.“ říká Radim Neuman, obchodní
a marketingový ředitel společnosti millaminis s.r.o.

Mezinárodního veletrhu Spielwarenmesse se zúčastnilo 2 851 vystavovatelů z 67 zemí světa. 71 000 návštěvníků chtělo vidět na milión produktů a 75 000 novinek. Letošními hity se staly drony a multimediální hračky, které lze propojit s chytrým telefonem či tabletem. Ale ani klasické hračky nezůstaly pozadu. Neuvěřitelná přehlídka různého sortimentu zahrnovala i zboží pro miminka a nejmenší děti, knihy, společenské i rodinné hry, stavebnice a další trendové artikly.

Společnost millaminis představila svou stávající řadu stavebnic pro nejmenší děti, ale i své letošní novinky v podobě licence Krtek a Didaktické řady, které budou v České republice představeny postupně v červnu a srpnu letošního roku.

 

Zdroj: Crest Communications a.s.

Praha, 8. února 2016