MAKRO ČR spouští službu Klikni a vyzvedni

Velkoobchod MAKRO Cash & Carry ČR představuje novou službu Klikni a vyzvedni, jejíž cílem je zajistit jednoduché, rychlé a zejména bezpečné nakupování. MAKRO chce tímto krokem šetřit svým zákazníkům čas a zároveň zajistit plynulé, a hlavně bezpečné vánoční nákupy.

Služba je od pondělí 7. prosince dostupná na všech třinácti prodejnách v České republice. Jedná se o testovací provoz do konce roku a funguje výhradně v režimu B2B.

Nová služba je k dispozici pro všechny registrované zákazníky. Registraci musí každý zájemce provést osobně na prodejně, kde bude službu využívat. Zde získá své přístupové údaje do distribuční platformy M-objednávka, prostřednictvím které následně realizuje své nákupy.

Samotné nakupování pak probíhá velmi jednoduše. Po přihlášení do rozhraní si zákazník vybere zboží, které vloží do virtuálního košíku a následně si zvolí preferované časové okno pro vyzvednutí svého nákupu na vybrané prodejně. V daný čas už stačí jen přijet na výdejní místo. Minimální hodnota objednávky je 1 500 Kč bez DPH a platba probíhá kartou na výdeji.

S přicházejícím rozvolňováním vládních opatření a vánoční špičkou očekáváme větší nápor našich zákazníků. Plánujeme proto určité kroky, kterými chceme zajistit co nejpohodlnější a nejbezpečnější vánoční nákup. Jedním z nich je také služba Klikni a vyzvedni, jejíž spuštění jsme plánovaně směřovali na předvánoční čas, abychom našim zákazníkům poskytli možnost bezpečného, téměř bezkontaktního nakupování, bez nutnosti návštěv vnitřních prostor prodejen,“ komentuje spuštění služby Romana Nýdrle, manažerka komunikace MAKRO.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 9. prosince 2020