Lidl otevřel další tři prodejny nové generace

V uplynulých dnech Lidl otevřel další prodejny nové generace – v Mostě, Průhonicích a Karlových Varech. Další budou následovat během prosince. V Havířově pak otevřel zcela novou prodejnu. Všechny prodejny podpoří místní vzdělávací zařízení pro děti.

mostDalší prodejny postavené podle nového konceptu stojí od 14. listopadu v Mostě a v Průhonicích a od 21. listopadu i v Karlových Varech. Všechny prodejny se setkaly s obrovským zájmem zákazníků, kteří se nových prodejen ve své blízkosti nemohli dočkat.

Počet prodejen nové generace tak zvýšily na aktuálních pět prodejen, několik dalších bude následovat během prosince.

V Havířově byla zároveň 21. listopadu otevřena zcela nová prodejna v obchodním centru Rotunda, jež ve svém interiéru prvky z prodejen nové generace rovněž využívá. Celkový počet prodejen Lidl tak stoupl na 232.

U příležitosti otevření prodejen Lidl také podpoří místní vzdělávací instituce zaměřené na děti, a to částkou 50 Kč z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v první den otevření nové prodejny. V Mostě získá finanční podporu MŠ Růžová, v Průhonicích Základní škola Průhonice, v Karlových Varech MŠ ve Staré Roli a v Havířově spolek Adam – autistické děti a my.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 29. listopadu 2016