Lidl otevře dvě nové prodejny v Praze

V pondělí 11. listopadu otevírá Lidl dvě nové prodejny v Praze. Zákazníci je najdou v Praze 5 v ulici Vrchlického a na rozhraní Prahy 8 a 9 v ulici Teplická. Tím navýší počet svých prodejen v hlavním městě na 35. Z nákupů uskutečněných v první den jejich otevření navíc podpoří místní mateřské školy.

Zákazníci se mohou těšit především na pohodlné nakupování v moderních prostorách. Prodejna v ulici Vrchlického je součástí rezidence Prachnerova. Umístěna je v přízemí multifunkčního domu, který byl postaven nedaleko tramvajové zastávky Klamovka. Prodejna v ulici Teplická je součástí developerského projektu Střížkov Plazza a nachází se v blízkosti zastávky metra Střížkov.

Obě prodejny jsou vybaveny prvky nového konceptu. Jejich součástí jsou vlastní pekárny, díky kterým bude v nabídce vždy čerstvé pečivo. Zákazníci jistě uvítají také rozsáhlé úseky čerstvých potravin. K dispozici budou mít velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Vystavené zboží pak dobře vynikne díky LED osvětlení a barevnému provedení interiéru. Nákupy urychlí dostatek pokladen s velkou odkládací plochou.

„Novinkou je také WiFi připojení zdarma, ve vstupních prostorách pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplňuje mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Lidl pamatuje i na zákazníky, kteří jsou zvyklí jezdit na nákupy autem. U obou prodejen budou moci využívat vyhrazená parkovací místa v podzemních garážích, kterými jsou rezidenční stavby vybaveny.

Nové prodejny budou otevřeny denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Svým nákupem hned v první den otevření mohou zákazníci podpořit dobrou věc. Společnost Lidl totiž daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. V případě prodejny v ulici Vrchlického bude podpořena Mateřská škola Slunéčko, nákupy v prodejně Lidl v ulici Teplická pomůžou Mateřské škole Litvínovská.

Po dobu jednoho týdne po otevření se zákazníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tyto prodejny. Celkově jde o již 252. a 253. prodejnu v České republice.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 9. listopadu 2019