Kristýna Milovanović se stává vedoucí oddělení Retail Tenant Representation

Kristýna Milovanović byla jmenována Associate a vedoucí oddělení Retail Tenant Representation (zastupování maloobchodních nájemců) v realitněporadenské společnosti Cushman & Wakefield. V této roli bude mít na starosti poskytování strategického poradenství klientům při vstupu na český trh a jejich expanzi.

Kristýna se připojila k retailovému týmu Cushman & Wakefield v roce 2017 jako konzultant pro prémiové nákupní třídy (High Street), kde měla na starosti pronájem obchodních prostor pro řadu klientů (Swiss Life, CPI, FlowEast, Zeitgeist, Mint a další) a zastupovala také mnoho značek při jejich expanzi v České republice, mimo jiné Claire’s, Fielmann, IKEA, L’Oréal. Kromě toho se Kristýna podílí na pronájmu outletových obchodních center. Aktuálně pracuje na vstupu dalších prémiových značek ze segmentu módy a kosmetiky, kterým poskytuje strategické poradenství a vyhledává vhodné prémiové obchodní prostory.

Ve své nové roli vedoucí oddělení Retail Tenant Representation (zastupování maloobchodních nájemců) ve společnosti Cushman & Wakefield Kristýna povede tým konzultantů a bude se dále soustředit na poskytování strategického poradenství nájemcům. Díky svým hlubokým znalostem maloobchodního trhu bude pomáhat lokálním i mezinárodním klientům s rozvojem jejich pobočkové sítě.

Kristýna Milovanović získala magisterský titul v oboru mezinárodního managementu (CEMS Master’s in International Management) na Vysoké škole ekonomické v Praze v letech 2014–2016. Během studia absolvovala program double degree v oblasti mezinárodního managementu a část svého vzdělání dokončila na Kolínské univerzitě v Německu.

Kristýna ve svém volném čase ráda cestuje, tančí, čte, věnuje se golfu a zajímá se o módu.

 

Zdroj: Cushman & Wakefield

Praha, 9. října 2024