iStores – Apple Premium Reseller nově v OC Forum Nová Karolina

Na školení, workshopy, pro technologické novinky nebo jen za konzultacemi s experty mohou příznivci ikonické značky Apple zamířit  do Obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina v Ostravě.

FNK - apple store -iphone-1V pátek 16. června se zde otevřela nová prodejna iStores Apple Premium Reseller. S plochou téměř 200 čtverečných metrů jde o největší iStores prodejnu v České republice, který se navíc stane vlajkovou lodí celé sítě.

Nájemce ve OC Forum působil už několik let. Nyní došlo k jeho relokaci a expanzi – prodejna, která zaujme na první pohled špičkovým designovým konceptem, se nachází přímo proti hlavnímu vstupu. V souladu se sloganem brandu Apple nebude pouhým kamenným obchodem: stávající i budoucí zákazníky chce motivovat odborným živým programem, přátelskými službami na vysoké úrovni nebo konzultacemi.

„Chceme být spolehlivým zázemím pro širokou veřejnost i odborníky, kterým značka Apple učarovala. Pro zájemce budeme pořádat pravidelné workshopy a školení na míru. Klienti k nám mohou přijít i pro komplexní řešení, která souvisejí s informačními i komunikačními technologiem.,“ říká Michal Adamčík, ředitel společnosti WESTech CZ s.r.o., která stojí za největší sítí prodejen iStores Apple Premium Reseller v Česku a na Slovensku. Do budoucna počítá se zřízením opravy iOS zařízení přímo v prodejně.

Podle Lenky Matthews, ředitelky pronájmů ve společnosti Active Retail Asset Management (ARAM), iStores rozšiřuje seznam prémiových značek v ostravském Foru: „Jeho expanze na více jak dvojnásobnou plochu je důkazem vynikající kondice našeho centra a rovněž jeho významu v rámci regionu. Současně dokazuje, že nejlépe se daří  nájemcům s vysokou přidanou hodnotou, kteří navíc garantují skvělý přístup k zákazníkům.“ Během letošního roku ARAM oznámí další jména, která dále zvýší atraktivitu centra.

OC Forum Nová Karolina vykazuje soustavný růst tržeb i návštěvnosti. V roce 2016 do tohoto moderního centra ve středu Ostravy přišlo meziročně o 7 % více zákazníků, útrata se zdvihla v porovnání s rokem 2015 o 5 %. Stoupající tendenci má i první pololetí letošního roku. „Obměňujeme nabídku, soustavně investujeme do kvality prostředí a vycházíme vstříc sílící poptávce po volnočasových aktivitách,“ shrnuje důvody úspěchu OC Forum Nová Karolina jeho ředitel Martin Kubík.

 

Zdroj: Active Retail Asset Management

Praha, 18. června 2017