Intimissimi nově otevřelo svůj obchod na pražské prestižní nákupní třídě

MAX Immo, poradenská společnost v oboru komerčních realit, dnes oznámila, že úspěšně zajistila pronájem 130 metrů čtverečních prémiových maloobchodních prostor v ulici Na Příkopě 25. Tyto prostory, stejně jako budovy Na Příkopě 23 a 27, koupil v době vyjednání pronájmu francouzský penzijní fond ERAFP za přibližně 80 milionů eur.

Foto_-_IntimissimiIntimissimi, italský prodejce spodního a nočního prádla, podepsal nájemní smlouvu během jednání o prodeji prostor. Nově se zařadí vedle módních značek jako je Tommy Hilfiger, Tezenis nebo Salamander, které se nacházejí v obchodních prostorách tří budov.

„Jelikož je poptávka po maloobchodních prostorách v ulici Na Příkopě velmi vysoká, málokdy jsme zde svědky nově podepsaných nájemních smluv.  Nájemci oceňují prémiovou lokalitu a většinou si přejí v pronájmu zůstat dlouhodobě,“ řekl konzultant MAX Immo Martin Indra. „Přestože zdejší nájemné patří k nejvyššímu v regionu střední a východní Evropy a nájemci musí za své místo platit opravdu značné částky, poptávka po prostorech tohoto kalibru výrazně převyšuje nabídku,“ dodal Indra.

Intimissimi patří do skupiny Calzedonia, která provozuje 3 500 prodejen ve 30 zemích.

 

Zdroj: MAX Immo

Praha, 16. srpna 2016