Humanic rekonstruuje klíčové prodejny v Brně a Praze

Prodejce obuvi Humanic se v rámci zkvalitnění služeb zákazníkům rozhodl v letošním roce zrekonstruovat své klíčové prodejny v Brně a Praze.

Proměnou už prošla prodejna v brněnské Galerii Vaňkovka  a v novém pojetí se představí ke konci srpna také dvě pražské pobočky na Národní a v OC Metropole Zličín. Nadcházející kolekci Humanic podzim/zima 2014/2015 si tak zákazníci vychutnají již v nově pojatých prodejnách.

HUMANIC_Vankovka po rekonstrukci_1
HUMANIC Vankovka po rekonstrukci

O originální vzhled obchodů se i tentokrát zasloužil progresivní architekt Mgr. Hans Michael Heger, který pro všechny milovníky bot připravil moderní designové prostředí plné módní inspirace. Pro zákazníky bude připraven široký sortiment výrobků podzimní a zimní kolekce značek SMH, Lazzarini, Pat Calvin, NEVER2HOT, Tommy Hilfiger, Vagabond a dalších.

Milovníky mezinárodních značek obuvi jistě potěší jejich rozšířený sortiment. U pánských modelů je nově zařazena značka Ecco a z dámské kolekce bude možné vybírat také ze sortimentu známých značek Högl a Ara.

Všechny pobočky zákazníkům nadále nabízejí praktickou službu Store-pick up, která umožňuje pohodlně rezervovat zboží na stránkách humanic.net/cz a následně jej vyzvednout na vybrané pobočce.

Společnost Humanic provozuje v současné době celkem 28 prodejen napříč celou Českou republikou.

 

Zdroj: Ogilvy Public Relations, s.r.o.

Praha, 20. srpna 2015