Expanze společnosti ASKO Nábytek pokračuje

Od druhé poloviny měsíce července letošního roku probíhají stavební práce na pozemku v Praze Čakovicích vedle prodejny Globus. Zde se ještě do konce roku otevře nová prodejna nábytku a bytových doplňků ASKO.

Stavbu pro česko- německou skupinu ASKO Invest Tschechien s.r.o., provádí firma IMOS a.s. Technický dozor nad stavbou zabezpečuje firma Spojprojekt Praha a.s. Práce na nové prodejně pokračují svižným tempem, z fotografie stavby je již teď patrné, že se bude jednat o patrovou budovu.

ASKO prodejna bude pro zákazníky lehce dostupná městskou hromadnou dopravou, ale i osobním vozem. Obyvatelé pražské metropole a okolních vesnic i měst, kteří prodejnu navštíví osobním vozidlem, budou moci využít prostorného parkoviště před prodejnou.

Budova by měla být dle informace jednatele společnosti, pana Schannera, otevřena ještě před Vánoci. Přesný termín otevření zatím není zveřejněn, bannery, které jsou pověšené na konstrukci kolem pozemku hlásí ´Již brzy nová prodejna  ASKO!´

Sortiment prodejny bude široký, zákazníci zde naleznou oddělení sedacích souprav, nabídku obývacích pokojů, studio zdravého spánku, ložnic, bytových doplňků, koberců i světel, ale i nový úspěšný koncept studií kuchyní na míru PORTA, který vznikl díky na základě 50 leté historie mateřské společnosti PORTA z Německa a který je již nyní zaveden v několika prodejnách ASKO Nábytek. Zákazníci se také můžou těšit na speciální akce u příležitosti otevření nové prodejny, ale i program pro děti.

asko

Zdroj: ASKO Nábytek, spol. s r.o.

Praha, 18. sprna 2015