Fruitisimo nově nabízí platby prostřednictvím chytrých mobilů

Fruitisimo se připojilo ke skupině obchodníků, kteří poskytují zákazníkům inovativní platební službu MasterPass. Spuštěním služby Fruitisimo ve spolupráci s MasterCard reaguje na současný trend digitalizace a chce zákazníkům nabídnout pohodlnou možnost placení. Uvedení služby navíc podpoří 30% slevou pro zákazníky, kteří prostřednictvím služby MasterPass zaplatí.

fruitisimo„Zákazníci již nemusí hledat platební kartu. Pokladní systém jim jednoduše vygeneruje QR kód, který načtou a ihned zaplatí pomocí mobilní aplikace InCard MasterPass,“ vysvětluje princip fungování jednatel společnosti Jan Hummel.

„Snažíme se lidem přinést taková řešení, aby jim co nejvíce ušetřila čas a zjednodušila platby nejen na internetu ale i v kammenných prodejnách a restauracích. Jsme rádi, že můžeme MasterPass nově nabídnout i zákazníkům ovocných barů Fruitisimo a pobočkách Home Office,“ dodává Richard Walitza VP, Mobile Payments & Innovations, MasterCard.

Službu Fruitisimo zavádí na všech svých pobočkách v České a Slovenské republice a také v bistro-kavárnách Home Office bistro & Coffee, které spadají do Fruitisimo Group.

 

Zdroj: Fruitisimo

Praha, 10. září 2016