Fintech společnost Ebury se zapojila do programu Amazon pro poskytovatele platebních služeb

Ebury, globální fintech společnost, s potěšením oznamuje, že se stala členem Programu poskytovatele platebních služeb společnosti Amazon (Amazon’s Payment Service Provider Program dále jen „Program“), což znamená, že prodejci využívající platformu Amazon mohou i nadále inkasovat platby v různých regionech a měnách prostřednictvím společnosti Ebury.

Program zavedla společnost Amazon na začátku roku 2021 v rámci svého dalšího úsilí být nejbezpečnějším a nejdůvěryhodnějším zprostředkovatelem obchodů na světě pro zákazníky i prodejce.

Prodejci na Amazonu mohou nyní využívat služeb přeshraniční platformy Ebury, která poskytuje místní inkasní účty v 10 měnách a pomáhá jim přijímat finanční prostředky od společnosti Amazon v jejich místní měně.

Tyto devizové možnosti rovněž umožňují podnikům úspěšně repatriovat finanční prostředky, zatímco forwardové možnosti společnosti Ebury pomáhají zmírnit devizové riziko jak pro prodejce, tak pro jejich dodavatele, a dosáhnout tak cenové stability a bezpečnosti.

Fernando Pierri, Chief Commercial Officer společnosti Ebury, řekl: “Zapojení společnosti Ebury do programu pro poskytovatele platebních služeb je skvělou zprávou. Společnost Ebury nabízí v rámci svých inkasních služeb jedinečné měnové možnosti, přičemž naše forwardové služby pomáhají klientům zajistit se proti měnovému riziku. Ve spojení s naším týmem specialistů a inovativní technologickou platformou dávají tyto možnosti podnikům v oblasti elektronického obchodu jistotu, že mohou investovat do svých mezinárodních operací i v dobách makroekonomické nestability a dosáhnout úspěchu.”

Tomáš Kudla, Obchodní ředitel pro Českou a Slovenskou republiku, řekl: “Trh elektronického obchodování se v České republice rychle rozvíjí poté, co si udržel dynamiku po pandemickém rozmachu online nakupování.

„Problémy s dodavatelským řetězcem, rostoucí náklady na dopravu a rozkolísaná globální makroekonomika v souvislosti s prudkým nárůstem inflace však představují pro podniky v Česku, které chtějí v tomto odvětví růst, velké otazníky. Společnost Ebury poskytuje prodejcům v oblasti elektronického obchodování bezpečné a zabezpečené služby podpořené individuálním zákaznickým servisem, aby se s těmito problémy vypořádala a poskytla jim co nejlepší příležitost k dosažení obchodního úspěchu.“

 

Zdroj: EPIC Public relations s.r.o.

Praha, 11. října 2022