Ferrero oznamuje otevření centra pro inovace v Singapuru

Společnost Ferrero oznamuje oficiální otevření centra pro inovace v Singapuru – prvního asijského centra pro inovace společnosti. Nové středisko sídlí přímo v srdci jednoho z hlavních světových ekosystémů pro inovace.

Giovanni Ferrero

Nové centrum je navrženo tak, aby posílilo pozici společnosti Ferrero jako globálního leadera v oblasti inovací. Sídlí zde několik strategických pracovišť pro inovace, například v oblasti zdraví a  výživy, výzkumu a vývoje nových produktů a surovin nebo v oblasti spotřebitelského průzkumu a plánování aktivit.

V novém středisku společnosti Ferrero, které je podporováno organizací Singapore Economic Development Board (EDB), se multidisciplinární tým expertů v oblastech potravinářství, biotechnologie, výživy, spotřebitelského průzkumu a vývoje nových materiálů zapojí do živého ekosystému Singapuru, aby podpořil proces inovací.

Giovanni Ferrero, generální ředitel společnosti Ferrero, komentuje slavnostní otevření centra: „Inovace byla pro společnost Ferrero vždy klíčovou hodnotou. Naše výrobky jsou výsledkem touhy po kvalitě a výzkumu. Singapurské centrum pro inovace podpoří naše nepřetržité úsilí vytvářet špičková technologická řešení, díky nimž našim zákazníkům nabízíme výrobky té nejvyšší kvality a můžeme jim poskytovat i nové chuťové zážitky“.

Dr. Beh Swan Gin, předseda organizace Singapore Economic Development Board, uvádí: „Rozhodnutí společnosti Ferrero založit první globální centrum pro inovace v Asii, přímo v Singapuru, odráží význam rychle se rozvíjejících spotřebitelských trhů tady v Asii a podtrhuje postavení Singapuru jako předního regionálního uzlu pro oblast potravin a výživy. Těšíme se na spolupráci společnosti Ferrero s našimi partnery v Singapuru a na vytváření unikátních produktů“.

Rozhodnutí o umístění centra pro inovace společnosti Ferrero do Singapuru bylo motivováno jeho strategickou pozicí v Asii a jeho významnou úlohou v globální vědeckovýzkumné komunitě, která mimo jiné zahrnuje organizace jako Agency for Science, Technology and Research (A*STAR) a vybrané univerzity.

Singapur představuje dynamické a inovativní prostředí, kde se vědecký talent a zdroje kombinují s demografickou rozrůzněností asijských spotřebitelů. Je proto ideální platformou pro experimentování s novými technologiemi a surovinami s cílem vytvářet a testovat nové výrobky na trhu, který má strategický význam pro Ferrero.

 

Zdroj: Ferrero

Praha, 21. června 2017