Dokončuje se park P3 Prague D8

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, slavnostně vztyčila poslední sloup u poslední haly parku P3 Prague D8. Nová budova na míru o velikosti 23 445 m2 je určená pro společnost VF Corporation – největšího nájemce tohoto parku.

Last column celebration
Foto (zleva): Tomáš Míček (P3), Aleš Fiala (VF Corporation), Rostislav Krones (STRABAG a.s.)

VF Corporation, která vlastní prémiové lifestylové maloobchodní značky oblečení, jako jsou VANS, The North Face, Wrangler či Timberland, se do parku P3 Prague D8 nastěhovala v roce 2004 a od té doby je zde jedno z hlavních center evropské distribuční sítě této společnosti. Společnost P3 letos na jaře předala firmě VF Corporation novou halu o rozloze téměř 40 000 m2, která se zároveň stala největším projektem na míru realizovaným P3 v České republice. Smlouva na další budovu, jejíž dokončení je naplánováno na duben 2016, pak byla uzavřena jen 8 měsíců poté. Po dokončení poslední fáze výstavby přesáhne celková plocha využívaná společností VF Corporation v parku P3 Prague D8 106 000 m2. Potřeba dalších prostor je důsledkem pokračující expanze korporace v celé Evropě.

Průmyslový areál P3 Prague D8 leží severně od Prahy. Díky nové dopravní situaci v metropoli po otevření tunelu Blanka disponuje komfortním spojením do všech částí města a nabízí ještě více než 14 000 m2 průmyslových ploch k pronájmu.

 

 

Zdroj: PointPark Properties  

Praha, 6. listopadu 2015