dm zavedla prodej vyhrazených léčivých přípravků

dm zavedla do prodeje vybraný sortiment vyhrazených léčivých přípravků. Od září je mohou zákazníci v případě zájmu koupit ve všech prodejnách dm v celé České republice.

Nový sortiment pomůže od bolesti i nachlazení

Prodej vyhrazených léčivých přípravků odstartoval začátkem září. Tento sortiment je nyní dostupný na všech prodejnách dm v celé České republice. Jedná se o humánní léčivé přípravky, které je možné nabízet mimo lékárny a bez lékařského předpisu. Zákazníci dm tak nově najdou v regálech známé přípravky na tlumení bolesti, snížení horečky či předcházení nevolnosti při cestování.

Dále dm rozšířila sortiment doplňků stravy, a to o přípravky na příznaky nachlazení, imunitu, zažívání, kontrolu hmotnosti, vitaminy, přípravky na klouby a další zdravotnické prostředky.

dm podporuje zdraví svých zákazníků

„V dm vnímáme logickou spojitost mezi doplňky stravy a vyhrazenými léčivými přípravky.
Pro své zákazníky chceme být kompetentním prodejcem produktů na poli prevence a udržení zdraví. Proto jsme se rozhodli o rozšíření stávajícího sortimentu doplňků stravy o vyhrazené léčivé přípravky,“ říká Martina Horká, vedoucí resortu marketingu a nákupu.

Právě zákazníci jsou pro dm vždy ve středu zájmu a dm dlouhodobě směřuje k tomu, nabízet svým zákazníkům co nejširší škálu zboží za vždy výhodné ceny. Nyní tedy zákazníci najdou v prodejnách dm nejen produkty, které zdravotním neduhům předcházejí, ale zároveň i ty, které již příznaky lehkých onemocnění pomáhají odstranit.

 

Zdroj: dm drogerie markt

Praha, 1. října 2016