DELMART otevřel v Arkádách Pankrác

Další pobočka pražské sítě supermarketů DELMART v Arkádách Pankrác otevřela v pátek 26. července. Regály zdejší prodejny nabídnou stejně jako deset dalších obchodů v hlavním městě ovoce a zeleninu nejvyšší jakosti, delikatesy českých i zahraničních dodavatelů a tradičně také velký výběr chlazeného zboží. Prodejna v Arkádách Pankrác na rozdíl od ostatních nově otevírá i s vlastní pekárnou, do níž se bude zavážet čerstvé chlazené těsto připravené v centrální pekárně v Čestlicích.

Pobočka v Arkádách Pankrác otevřela pro zdejší gurmány samotnou prodejnu, kterou během letošního podzimu doplní také bistro v přízemí s individuálním prodejem sekaných salátů, burgerů a snídaní. Z vlastní pekárny, kam se bude denně zavážet z centrály v Čestlicích chlazené těsto, se mohou zákazníci těšit na nepřetržitě čerstvé sladké i slané pečivo, konkrétně například na bagety, kváskový chléb, máslový croissant, rozinkové šneky nebo koláčky s tvarohem nebo mákem.

„Supermarket v OC Arkády je novým mezníkem v budování naší obchodní sítě. Poprvé v rámci prodejny zřizujeme pekárnu, která bude zpracovávat těsto vyrobené na naší centrále. Pečivo tak bude ještě kvalitnější než dosud, protože projde dlouhým zráním a následně procesem pomalého kynutí, což se projeví ve výraznější chuti a delší trvanlivosti. Další výhodou je, že vedení supermarketu bude moci reagovat pružně na potřeby zákazníků, kteří jsou smyslem toho, co děláme,“ vysvětluje majitel Dušan Mrozek novinku a dodává: „Dále rozšiřujeme nabídku chlazených polévek, které vyrábíme podle nových receptur z kvalitních surovin. Zákazníci se mohou těšit na prémiové potraviny, z nichž bych vyzdvihl například ovčí a kozí jogurty z české farmy Bonlait, italské uzeniny pod privátní značkou nebo burgery z anglického chovu plemene Angus. V krátké době zavedeme celou řadu novinek zejména v oblasti čerstvých potravin, a to jak od tuzemských, tak i zahraničních dodavatelů.“

DELMART pod vlastní značkou vyrábí kromě běžných potravin i chlazené „food to go“, neboli jídlo s sebou, mezi které patří sendviče, těstovinové a zeleninové saláty připravené z výběrových surovin, se sníženým obsahem soli, bez konzervantů a chemických látek. Sortiment standardně potěší také alternativní strávníky, kteří ocení například bezlepková těsta, smoothie z mandlového mléka nebo čerstvě lisované přírodní šťávy Sonatural, vysoce kvalitní čokolády DELMART či drůbež z Francie.

 

Zdroj: DELMART

Praha, 30. července 2019