DACHSER expanduje na severu Anglie

Mezinárodní logistický provider DACHSER otevřel novou pobočku v britském městě Rochdale nedaleko Manchesteru. DACHSER zde investoval 16 milionů eur do nových prostor o rozloze 5 175 metrů čtverečních.

„Naše investice podtrhuje závazek společnosti DACHSER vůči britskému trhu a navzdory přetrvávajícím nejistotám ohledně Brexitu odráží náš optimismus týkající se budoucnosti obchodních vztahů se zbytkem Evropy,” říká Mark Rollinson, Managing Director DACHSER UK.

Od akvizice společnosti J. A. Leach Transport Limited v roce 2010 vzrostl byznys společnosti DACHSER ve Velké Británii pětinásobně, což vyžaduje rozšíření skladovacích kapacit. „Tato investice podporuje nejen naše růstové ambice na severu Velké Británie, ale také znamená, že můžeme i nadále plnit a překračovat očekávání našich zákazníků, co se kvality poskytovaných služeb týče,“ uvádí Mark Rollinson.

DACHSER má ve Velké Británii šest poboček, které společně zaměstnávají celkem 448 lidí, z nichž 106 pracuje v Rochdale, kde společnost v příštích pěti letech očekává nárůst pracovních míst.

Brexit checklist

Brexit by se mohl stát realitou již 31. října. Stále však není jasné, jakou podobu bude mít. DACHSER proto připravil Brexit checklist, který pomůže zákazníkům s přípravou na všechny scénáře.

 

Zdroj: DACHSER

Praha, 27. října 2019