Colliers International slučuje v České republice svou činnost se společností THREESIXTY

Colliers International dnes oznámila, že se dohodla na sloučení svého podnikání v České republice s agenturou THREESIXTY, jež do nového partnerství přináší vstup v podobě rozsáhlého souboru doposud realizovaných transakcí, vztahů s klíčovými hráči tuzemského realitního trhu i úspěšných stávajících výsledků.

Partneři společnosti THREESIXTY Tewfik Sabongui a Petr Žalský se nově stanou partnery Colliers International v České republice. Tewfik Sabongui pak bude jmenován do pozice výkonného ředitele společnosti a Petr Žalský zaujme post ředitele oddělení kancelářských prostor.

S okamžitou platností se k tuzemskému týmu Colliers International připojí také všichni zaměstnanci THREESIXTY.

„Spojení našich sil s THREESIXTY přináší velkou výhodu jak pro Colliers, tak pro naše klienty. Naši noví partneři i kolegové patří k nejuznávanějším profesionálům na trhu a svým příchodem bezprostředně podpoří naši již tak silnou platformu,” řekl Luke Dawson, generální ředitel a ředitel oddělení investic Colliers International pro region střední a východní Evropy.

„Realizujeme tímto první fázi našeho dlouhodobého plánu růstu v České republice a opravdu se těším, až spolu s Tewfikem, Petrem a celým naším novým týmem budeme pokračovat v rozvíjení našich obchodních aktivit.”

THREESIXTY, založená v roce 2017, nabízí v České republice a regionu střední a východní Evropy širokou škálu transakčních, poradenských a konzultačních služeb pro místní, ale i mezinárodní klienty, developery a investory. Velice rychle si získala vynikající pověst důvěryhodného a nadšeného poradce pro všechny realitní sektory.

Tewfik Sabongui před založením THREESIXTY působil 10 let jako generální ředitel společnosti JLL v České republice a dříve i jako generální ředitel Tetris Design & Build Czech v době, kdy se v tuzemsku stala součástí JLL. Petr Žalský pracoval jako ředitel leasingu společnosti CA Immo v České republice, předtím zastával řadu vedoucích pozic v české pobočce JLL.

„Založení THREESIXTY bylo hlavním milníkem naší kariéry, jenž nám umožnil realizovat vizi, jak sloužit našim klientům co nejlepším a nejprofesionálnějším způsobem,” dodal Tewfik Sabongui, výkonný ředitel Colliers International pro Českou republiku. „Pro partnerství s Colliers International jsme se rozhodli na základě dynamického růstu a podnikatelské kultury společnosti i díky modelu, na němž se naše spolupráce zakládá. Integrací do globální platformy Colliers a využitím její síly a záběru získáváme to nejlepší možné a těšíme se na posunutí našeho podnikání na novou úroveň.”

Colliers je jedním z leaderů trhu s nemovitostmi v České republice s více než 30 profesionály, kteří z pražské centrály společnosti klientům v celé zemi poskytují škálu služeb zaměřených na průmyslovou a kancelářskou agendu, investice, oceňování, poradenství v oblasti nemovitostí, správu v oblasti majetku a nemovitostí či řešení úprav pracovního prostředí.

„Česká republika se stala jednou z nejvyhledávanějších investičních destinací v regionu střední a východní Evropy a poskytuje nám obrovskou příležitost rozšířit naše podnikání do celé oblasti tak, abychom uspokojili potřeby našich současných i budoucích klientů,” řekl Chris McLernon, CEO Colliers International pro region EMEA. „Tewfik a Petr mají výbornou reputaci a hluboké znalosti místního trhu. Jejich vedení spolu s naším talentovaným týmem umožní Colliers lépe sloužit lokálním i mezinárodním klientům.“

 

Zdroj: Colliers International Group

Praha, 7. srpna 2018