Calvin Klein otevírá prodejnu v POP Airport

V Premium Outlet Prague Airport se 18. června 2020 otevře pop-upová prodejna amerických značek Calvin Klein a Calvin Klein Underwear. Na zákazníky čeká bohatý sortiment produktů včetně již ikonického spodního prádla, mikin, triček nebo džínů. Od 18. do 21. června si mohou zákazníci v nové prodejně užít i dodatečné slevy ve výši 20 % z outletových cen na veškerou obuv a vybrané bundy, svetry a džíny.

Jedny z nejpopulárnějších značek na světě – Calvin Klein a Calvin Klein Underwear – otevírají svůj nový pop-up v pražském outletovém centru Premium Outlet Prague Airport. Zákazníci mohou prodejnu navštívit už 18. června a vychutnat si dodatečné slevy ve výši 20 % z outletových cen na obuv, bundy, svetry a džíny.

„Calvin Klein a Calvin Klein Underwear patří mezi nejznámější světové módní značky a my jsme moc rádi, že doplní portfolio obchodů v Premium Outlet Prague Airport. Pop Up obchod v POP Airport nabídne spodní prádlo, oblečení a doplňky z nejnovějších i starších kolekcí. Zákazníci se mohou těšit na zaváděcí slevy, které milovníky značky určitě potěší. Ti, kteří jsou součástí věrnostního programu My POP se mohou těšit i na páteční VIP shopping night (pozn. – pátek, 19. června), kdy mohou získat ještě extra slevy navíc i v dalších outletových obchodech,“ vysvětluje marketingový a obchodní ředitel Premium Outlet Prague Airport Jakub Dlouhý.

Pop-up prodejna značek Calvin Klein a Calvin Klein Underwear v POP Airport nabídne nejen trička, mikiny, džíny, ale i spodní prádlo nebo plavky. Chybět nebude ani kolekce doplňků – na své si přijdou milovníci tašek a batohů nebo pásků a peněženek. Zákazníci nakoupí i obuv značky nebo řady slavných parfémů v dámské i pánské variantě.

Calvin Klein i Calvin Klein underwear jsou typické svým minimalismem, pohodlím a kvalitou, na nichž si historicky zakládají. Kromě toho je proslavily i legendární kampaně, jejichž tvářemi byli osobnosti jako Kate Moss, David Beckham, Scarlett Johansson nebo aktuálně supermodelka Kendall Jenner a zpěvák Shawn Mendes.

Outletová Calvin Klein Pop-up prodejna se otevře 18. června 2020 se dodatečnými slevami ve výši 20 % z outletových cen na obuv, bundy, svetry a džíny, které si zákazníci užijí až do neděle 21. června. Návštěvníci zaregistrovaní v zákaznickém programu outletového centra My POP budou mít kromě toho možnost využít navíc slevy, a to 19. června během další ze speciálních nákupních akcí Summer Sale VIP Shopping, který proběhne den před vypuknutím velkých letních výprodejů.

 

Zdroj: Friendly Friends

Praha, 16. června 2020