BILLA rozšíří síť supermarketů o další prodejnu ve Valašském Meziříčí

Společnost BILLA otevírá svoji 239. prodejnu v České republice. Pokračuje tak ve svém plánu expanze s cílem provozovat 300 prodejen do roku 2025. Prodejna ve Valašském Meziříčí je již 10. prodejnou na území Zlínského kraje a nachází se v ulici Nádražní. I zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavého pečiva, potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality s označením BILLA Regionálně. Prodejna je součástí OC Křižanova pila nedaleko vlakového nádraží.

Veřejnosti se nová prodejna BILLA v Nádražní ulici otevřela ve středu 23. září 2020 v 7.00 hodin ráno. Nová prodejna ve Valašském Meziříčí bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin. K pohodlnému nákupu na prodejní ploše o rozloze více než 1 000 m2 přispěje také přes 100 parkovacích míst, včetně těch pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Těší nás, že i přes nepříznivou epidemiologickou situaci můžeme letos otevřít již 7. novou prodejnu v pořadí a že i obyvatelé Valašského Meziříčí budou moci nakoupit kvalitní a čerstvé potraviny v našem supermarketu. V okrese Vsetín jde o 2. prodejnu BILLA a my pevně věříme, že budeme v této lokalitě i do budoucna více expandovat, “ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Když myslíme na jídlo, myslíme na vše

Společnost BILLA na konci srpna spustila novou kampaň se sloganem „Když myslíme na jídlo, myslíme na vše“. V rámci kampaně připomíná, že BILLA svým zákazníkům rozumí, a proto v ní najdete produkty, které jsou čerstvé a lokální. Ostatně společnost BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých a regionálních dodavatelů. V nové prodejně v Nádražní ulici se zákazníci mohou těšit třeba na mošty a sušené hrušky od Eduarda Kozáka, kokosky a perníčky z pekárny Vlastimila Javora, či na různé druhy medu z MedMoravia. Všechny vyjmenované a mnoha další zákazníci najdou v regálu s nápisem BILLA Regionálně.

Další české produkty prodává BILLA pod svými privátními značkami. České ovoce a zeleninu označené logem Česká farma, Vocílka je zase zárukou, že maso a primární složka v masných výrobcích pochází pouze z českých chovů.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 23. září 2020