BILLA nabízí novou značku

Společnost BILLA nově ve všech svých prodejnách nabízí širokou škálu bioproduktů pod značkou Alnatura. Rozsáhlou nabídku biopotravin v BILLE v současnosti doplnilo více než 120 produktů od proslulé značky Alnatura.

billaUcelená nabídka biopotravin od Alnatury zahrnuje všechny základní kategorie. Zákazníci mohou vybírat z řady původních obilovin, čokoládových specialit, pomazánek, přírodních olejů, křupavých müsli, těstovin či chutných džusů a čajů.

Alnatura: bio značka, která vyrostla přirozeně

Kvalitní produkty Alnatura již přesvědčily tisíce zákazníků, zejména díky svému závazku pro udržitelnost. Každý výrobek Alnatura je vyroben s důrazem na přísné principy bio produkce. Výrobky jsou vyráběny co nejjemněji a obsahují jen tolik přísad, kolik je nezbytné nutných. Zpracovávané plodiny jsou získávány pouze z bio zemědělské produkce, kdy jsou preferovány ty s bio certifikáty Demeter, Bioland nebo Naturland.

Partneři Alnatury si stanovili vyšší standardy na odpovědné zemědělství a chov zvířat, než nařizuje ekologická směrnice EU. V souladu se svou filosofií výroby si Alnatura zakládá na naprosté transparentnosti, která se týká jak přesného složení všech produktů, tak informací o původu každé suroviny.

Novinky Alnatura v nabídce BILLA

Všechny prodejny BILLA nyní nabízejí širokou škálu chutných bioproduktů Alnatura. Výborné müsli mixy, sladké i pikantní pomazánky, čokoládové speciality, cereálie a těstoviny, omáčky na těstoviny, přírodní sladidla jako sirup z agáve a třtinový cukr, čaje a různé džusy a šťávy jsou pouhým zlomkem výběru produktů Alnatura v BILLE. BILLA si přeje tento sortiment ve spolupráci s novým partnerem ještě rozšířit a zákazníkům nabídnout ucelenou nabídku bioproduktů pod značkou Alnatura

Alnatura v číslech

Společnost Alnatura byla založena v roce 1984. Němec Götz Rehn je dodnes jejím generálním ředitelem a jediným vlastníkem. Produktové portfolio Alnatury tvoří přes 1200 různých bioproduktů. Ty jsou prodávány nejen ve speciálních vlastních obchodech Alnatura po celém Německu, ale jsou také k dispozici ve ca 4 000 prodejnách rozličných retailových partnerů napříč Evropou. Společnost v této chvíli zaměstnává kolem 2 400 zaměstnanců. Ve finančním roce 2013/2014 Alnatura dosáhla obratu ve výši 689 mil. Euro, což představuje meziroční 16% nárůst.

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 11. října 2016