Albert otevřel na zlínském sídlišti Malenovice novou prodejnu

Od poloviny září mohou zákazníci ve Zlíně nakoupit ve zcela novém supermarketu Albert, který otevřel na sídlišti Malenovice. Je jedinou prodejnou podobného typu v okolí. Zákazníci v ní najdou širokou nabídku především čerstvého sortimentu, nechybí ani oddělení Zdravě s Albertem, Tržnice u Alberta či uzavřené násypníky s čerstvým pečivem.

Prodejna se nachází na zlínském sídlišti a svou rozlohou patří k menším supermarketům Albert. V moderním a vzdušném prostoru najdou zákazníci široké spektrum produktů od čerstvého ovoce a zeleniny, čerstvých bylinek, chlazených ryb, sushi a masa až po trvanlivé potraviny či nabídku lokálních piv. Nechybí ani pult s lahůdkami a pečivo v uzavřených násypnících. O rychlé odbavení se starají tři pokladny. To vše v přehledném uspořádání, které poskytuje ještě pohodlnější a snadnější nakupování.

„Zákazníkům taková prodejna v Malenovicích chyběla. Jsme tu jediný Albert a hodně lidí se na jeho otevření velmi těšilo,“ popisuje manažerka obchodu Alena Minaříková. Prodejna potravin na daném místě bývala i v minulosti, takže jsou zákazníci zvyklí zde nakupovat. A jelikož jde o jediný obchod podobného typu v okolí, tak ho nejčastěji navštěvují právě lidé ze sídliště.

Nový sortiment, nový tým

Pro zákazníky je v této oblasti Albert i s celým sortimentem novinkou. Jistě ocení úseky čerstvých potravin, včetně ovoce a zeleniny i od českých dodavatelů, masa, ryb, ale i širokou nabídku bio výrobků a čerstvých i trvanlivých potravin pod značkou Nature’s Promise či Fresh bistro, které je svou nabídkou čerstvých produktů perfektní nejen pro svačinu, ale i zdravý rychlý oběd.

O zákazníky a jejich spokojenost se stará přibližně desítka zaměstnanců. V čele pak stojí zkušená manažerka, která v Albertu pracuje více než 21 let. „Svůj tým jsem si pečlivě vybírala, máme tu přibližně desítku kolegů na stálých pozicích. Všichni jsou tu na prodejně noví,“ uzavírá Minaříková.

Nový Albert je pro zákazníky otevřený již od 15. září a zákazníci ho najdou na třídě Svobody na zlínském sídlišti Malenovice.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 21. září 2021