Ahold otevírá 10. ročník programu Summer Internship

Společnost Ahold vyhlašuje jubilejní 10. ročník úspěšného programu Summer Internship pro vysokoškoláky se zájmem o retail. V rámci letní placené stáže se studenti budou podílet na projektech z oblasti personalistiky, plánování, nových médií nebo logistiky na pražské centrále a v distribučním centru v Olomouci. Zájemci se mohou hlásit právě nyní, program pak trvá od července do září.

Program Summer Internship letos otevírá společnost Ahold, která provozuje maloobchodní řetězec Albert a patří mezi největší soukromé zaměstnavatele v Česku, již podesáté.

Získání praxe je pro studenty klíčové

Vnímáme, že pro studenty napříč vysokými školami je získání praxe v oboru klíčové. Program Summer Internship je pro ně skvělou příležitostí, jak využít znalosti nabyté z přednášek v prostředí úspěšné mezinárodní firmy,“ říká Lenka Bednářová z personálního oddělení společnosti Ahold.

Vybraní stážisté budou mít jedinečnou možnost podílet se pod vedením zkušených manažerů na atraktivních projektech. Program Summer Internship 2017 nabízí celkem pět ucelených projektů z oblasti personalistiky, nových médií, logistiky, financí a komerčního oddělení.

Příležitost pro nastartování kariéry

Během uplynulých ročníků prošlo programem Summer Internship v Aholdu na osm desítek studentů. Čtvrtina z nich navíc zůstala ve společnosti pracovat i po absolvování stáže.

Jednou z nich je i Eva Brabcová, která se jako studentka Vysoké školy ekonomické loni podílela na projektu zavádění módní značky Cherokee do hypermarketů Albert. „Zjistila jsem, jak funguje velká společnost. Byla jsem mile překvapena přátelskou a vlídnou atmosférou i vstřícným přístupem k mladým stážistům. Navíc je stáž skvělým způsobem, jak propojit teorii s reálnou praxí,“ popisuje své zážitky absolventka programu Summer Internship.

Přihlaste se právě teď

Tříměsíční stáž v programu Summer Internship ve společnosti Ahold je placená a startuje 1. července. Ukončení projektů je pak naplánováno na konec září spolu se závěrečnou prezentací výsledků před členy nejvyššího vedení firmy.

Zájemci se mohou přihlašovat právě nyní na www.albert.cz/kariera/pro-studenty-a-absolventy-vs/summer-internship, kde najdou všechny potřebné informace. Na základě zaslaného životopisu se vybraní kandidáti účastní výběrového řízení formou osobního pohovoru.

 

Summer Internship 2017

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 4. května 2017