Ahold hledá talentované studenty do programu Summer Internship

Společnost Ahold do svého týmu přivítá během tří letních měsíců nové posily z řad vysokoškoláků. V rámci programu Summer Internship se budou studenti podílet na konkrétních projektech z oblasti marketingu, nákupu, IT, financí nebo nových médií přímo na pražské centrále. Zájemci se mohou hlásit právě nyní.

Program Summer Internship organizuje společnost Ahold již podeváté a každý rok se ze strany vysokoškoláků setkává s velkým zájmem. „Vnímáme, že studenti chtějí čím dál více obohacovat a doplňovat znalosti získané na vysoké škole o cenné zkušenosti z praxe, a přesně to program Summer Internship nabízí,“ říká Lenka Bartošová z personálního oddělení společnosti Ahold, která má tento program na starosti. Vybraní stážisté budou mít jedinečnou možnost podílet se pod vedením zkušených mentorů na atraktivních projektech. Letos je v programu Summer Internship vypsáno celkem pět ucelených projektů z oblasti marketingu, nákupu, IT, financí a komunikace značky Albert v nových médiích.

Cenné zkušenosti z praxe

Program Summer Internship dosud absolvovalo více než 60 studentů vysokých škol z různých oborů. „V Aholdu mě překvapilo vřelé přijetí do kolektivu, ve kterém jsem se hned cítil jako plnohodnotný člen týmu. Díky této zkušenosti jsem si rozšířil analytické a organizační schopnosti a nakonec získal i trvalé zaměstnání,“ popisuje své zážitky Přemysl Mucha, absolvent ČVUT, který po programu Summer Internship přijal v Aholdu pozici specialisty v oddělení logistiky.

Podobné dojmy sdílí i Magdaléna Ročková, která vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze a nyní působí ve společnosti Ahold na pozici Junior Compliance Officer: „V Aholdu mi vyhovuje přátelské a neformální prostředí a skvělý tým kolegů. Stáž mi přinesla možnost pracovat s lidmi z téměř všech oddělení a poznat tak poměrně komplexně fungování celé firmy.“

Přihlaste se právě teď

Tříměsíční program Summer Internship ve společnosti Ahold je placený a startuje 1. července. Ukončení projektů je pak naplánováno na konec září. Zájemci se mohou přihlašovat právě nyní, a to na webových stránkách www.albert.cz v sekci Summer Internship, kde najdou veškeré užitečné informace. Na základě zaslaného životopisu a motivačního dopisu se vybraní kandidáti účastní výběrového řízení formou osobního pohovoru.

„Studenti jsou pro nás vítanými a inspirativními posilami. Vždy s nimi přichází spousta nových nápadů a neotřelých řešení, kterých si velmi vážíme. My jim naopak poskytneme množství zkušeností, které jim přijdou vhod v jejich profesním životě,“ uzavírá Lenka Bartošová.

 

Intership Albert_ 00013

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 4. května 2016