Adventní kalendář na pomoc dětem

Z každého prodaného kusu Adventního kalendáře Lada od společnosti Carla ze Dvora Králové nad Labem bude směřovat jedna koruna dětem, které zrovna neměly v životě příliš štěstí.

Společnost Carla se i v letošním roce zapojila do projektu Radost dětem, který je určen dětem z dětských domovů, handicapovaným dětem a dětem po dlouhodobé nemoci. Hlavním cílem projektu je děti pobavit, rozesmát a nechat je alespoň na pár hodin zapomenout na každodenní starosti a trápení.

Pravidelné každoroční setkání dětí v rámci projektu Radost dětem proběhne na akci Fórum Karlín 25.11. 2017. Při této příležitosti zástupci společnosti Carla slavnostně předají šek na částku, která bude z prodeje kalendářů získána.

„Děkujeme všem obchodním partnerům, kteří se do této akce spolu s námi zapojili a zmíněné kalendáře nabízejí k prodeji. Tímto dále propagují celou myšlenku zákazníkům na svých provozovnách,“ řekl při příležitosti zahájení akce v pražském obchodním centru Palladium Martin Tomáš, vedoucí prodeje pro tradiční trh ve společnosti Carla.

 

Zdroj: Carla

Praha, 5. listopadu 2017