Zeleninové Enjoy Chips jsou perfektní pochoutkou pro zdravý lifestyle

Hoďte letos hubnoucí předsevzetí za hlavu a zaměřte se hlavně na to, abyste byli v duševní pohodě a život si vychutnávali plnými doušky. Vnitřní spokojenost je dozajista důležitější než dokonalé míry. Mlsejte proto bez stresu a bez omezování svého jídelníčku. Sáhněte po Enjoy Chips a dopřejte si lepší pocit ze svého těla i stravy, kterou jej zásobíte. Tato křupavá pochoutka vyrobená z brambor, zeleniny a pečlivě vybraných bylinek hravě nahradí klasické mastné chipsy s obsahem umělých přísad, ze kterých máte jen výčitky a přebytečná kila. Šetrný způsob zpracování a kvalita obsažených ingrediencí dělá Enjoy chips skvělou volbou v kategorii slaných snacků.

Pečená varianta se navíc pyšní desetinásobně menším množstvím tuku oproti klasickým chipsům – a na chuti jí to rozhodně neubírá.

Podle Michala Plesníka, obchodního ředitele české značky Enjoy Chips, má ovšem mnoho lidí zdravější varianty chipsů zaškatulkovány v sekci nepříliš chutných náhražek. „Rozhodně tomu tak nemusí být a Enjoy Chips jsou toho důkazem. Díky patentované technologii si použitá zelenina zachovává nejen živiny a přirozenou barvu, ale především chuť. Nemáme potřebu dochucovat chipsy umělými kořenícími přípravky, protože zelenina a použité bylinky dokonale postačí k tomu, abyste nikdy nezůstali jen u jednoho křupnutí,“ dodává.

Právě ona technologie může za to, že v Enjoy Chips nenajdete žádná umělá dochucovadla, pšeničnou mouku, která je častou složkou kořenících směsí, nebo dokonce přidaný cukr. I ten se do některých konvenčních chipsů dostane. Enjoy chips obsahují velké množství šetrně zpracované zeleniny a brambor, které si zachovávají svůj přirozený obsah minerálů a bylinek, ty jim dodají šmrnc skrz naskrz. Navíc jsou veganské a již brzy budou i plně bezlepkové. Můžete si tak téměř bez výčitek zamlsat u zimních filmových maratonů nebo na výletech s přáteli či rodinou. Jsou vhodné také pro vegany a všechny, kdo nechtějí jíst jen prázdné kalorie.

K dostání jsou v šesti různých příchutích vycházejících ze šťavnaté zeleniny a voňavých bylinek, a to jak ve smažené verzi Gourmet, tak i pečené Baked, která váš životní styl posune na ose zdraví ještě dál.

Červená řepa a máta – Milujete červenou řepu, ale v salátu vás už omrzela? Zkuste ji v originální kombinaci s osvěžující mátou, která pozvedne nasládlou zemitost řepy do chuťových výšin.

Dýně a rozmarýn – Variabilní dýně okořeněná rozmarýnem, osmažená dokřupava. Výsledkem je chutný snack pro každou příležitost.

Špenát a česnek – Což takhle dát si špenát v chipsech? Nestárnoucí duo špenátu a česneku se snoubí v křehké svačince, která k sobě knedlíky a maso rozhodně nepotřebuje.

Paprika a jarní cibulka – Paprika nemusí být jen kořením chipsů, ale i jejich hlavní složkou! V kombinaci s jarní cibulkou si vychutnejte explozi paprikové chuti.

Mrkev a cibule – Ne nadarmo patří mrkev a cibule mezi nejpoužívanější zeleninové druhy vůbec. Nasládlá mrkev a pikantní cibule si spolu rozumí nejen v omáčkách, ale sluší jim to i v chipsech.

Rajčata a oregano – Létem ovoněné chipsy s rajčaty a oreganem vás nadchnou v jakémkoli ročním období. Rajčata navíc pochází od českých farmářů a jsou plná chuti díky zdejší péči.

Enjoy Chips zakoupíte na e-shopech Rohlik.cz, Kosik.cz, Aktin.cz, CountryLife.cz nebo v prodejnách Kaufland, Žabka, Sklizeno, Country Life a dalších. Doporučená cena smažené verze Gourmet je 33,90 Kč, pečené Baked seženete od 46,90 Kč.

Enjoy Chips je česká značka zeleninových lupínků s výrobou v Itálii. Nabízí zajímavou alternativu ke klasickým chipsům. Obsahují velký podíl zeleniny, která si díky použité technologii uchovává svoje živiny, chuť a barvu bez použití umělých kořenících přípravků. V Enjoy Chips proto nenajdete umělá barviva, dochucovadla, GMO potraviny nebo pšeničný škrob. Perfektní volba pro ohňostroj chutí bez kompromisů ve výživě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.