Komerční článek

M2C představuje moderní technologie M2C Space a e-Reception

Začátkem října se uskutečnily dva významné veletrhy – Mezinárodní odborný veletrh komerčních nemovitostí EXPO REAL v Mnichově a Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně.

Společnost M2C se na obou veletrzích prezentovala unikátními technologiemi M2C Space a e-Reception

Služba M2C Space představuje inovativní model řízení péče o nemovitost. Dokáže z nemovitosti získávat online i offline data, ovládat na dálku klientovi technologie a energie, a to díky nejmodernějším technologiím, analytickým softwarům a speciálně vyškoleným odborníkům -analytikům.

To nám umožňuje pomoci klientovi snížit náklady na provoz, zvýšit prodeje, prodloužit životnost budovy a tím zvýšit hodnotu jeho nemovitosti. Rovněž poskytujeme reporting a za pomoci nasbíraných dat navrhneme efektivní marketingové a obchodní strategie. Prostřednictvím M2C Space dokážeme budovu klienta řídit efektivně a non stop. Nelimitují nás hranice a s nemovitostí klienta se dokážeme propojit kdekoliv na světě.

e-Reception představuje unikátní technologii s non-stop provozem, která nabízí výrazné zefektivnění obslužnosti budov. Představuje širokou možnost využití v administrativních budovách, nemocnicích, hotelích, logistických centrech nebo státních úřadech a ve školách. Produkt lze snadno uzpůsobit pro různá využití v objektech všech možných zaměření. Jde o platformu, jejíž funkce lze dále rozvíjet a modifikovat na základě individuálních požadavků klienta.

Lze ji využít mnoha způsoby, mimo jiné jako hotelový check-in, kiosek na vjezdech do logistických areálů, výdej benefitních karet a dárkových poukazů v obchodních centrech nebo registraci pacientů na soukromých klinikách. Usnadňuje a zrychluje registraci návštěv, ohlášení i navigaci na požadovanou schůzku.

Společnost M2C přistupuje ke každému klientovi individuálně a připraví každému z nich podle požadavků řešení přímo na míru.

 

www.m2cspace.eu                                      

www.electronicreception.eu

obchod@m2c.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.