Komerční článek

MARANKO design tvoří s Philips Professional Display Solutions prodejny 21. století

Společnost MARANKO design je předním českým specialistou na plánování, výrobu a celkovou realizaci obchodů se zaměřením na potraviny. Nabízí komplexní řešení od návrhu, přípravy projektové dokumentace, až po samotnou realizaci a následný servis všech součástí dodaného zařízení. V jejím portfoliu tak najdete chladicí vitríny pro lahůdky, maso a uzeniny, prodejní vitríny pro pečivo, regálové systémy, doplňky pro podporu prodeje nebo vybavení zázemí. Vše v prvotřídním designu a dle všech hygienických norem.

Společnost MARANKO při návrhu a budování nových prodejen využívá nejmodernější technologie, včetně IT vybavení. K zásadním parametrům IT systémů, které jsou určeny pro prodejny, patří snadná obsluha, intuitivní ovládání, dlouhodobá výdrž i v náročných podmínkách a minimální potřeba údržby. To stejné platí i o zobrazovacích panelech, které MARANKO do prodejen instaluje.

V jednoduchosti je síla

MARANKO v minulosti využívala pro různé realizace i jiné systémy než ty od společnosti Philips. Každopádně, po negativních zkušenostech s jinými značkami, především kvůli velké komplikovanosti jejich řešení, se společnost rozhodla pro změnu. Po seznámení se s komplexním řešením specialistů od Philips Professional Display Solutions padlo rozhodnutí pro tuto značku a nyní MARANKO do svých projektů již výhradně instaluje panely značky Philips.

Rozhodnutí zvolit monitory Philips signage bylo jak o hardwaru (tedy obrazovce samotné), díky rozsahu portfolia Philips, které pokrývá všechny velikosti a možnosti nasazení, tak i díky jedinečnému řídícímu systému ArtemisOne. ArtemisOne je ideálním řešením právě pro uživatele, kteří nemají žádné IT vzdělání. I tak jsou velice rychle schopni naučit se systém ovládat.

Jeho unikátnost spočívá v tom, že díky své škálovatelnosti ho lze používat jak na jedné obrazovce, tak i v síti několika stovek zobrazovačů řízených centrálně. Systém je jednoduchý pro ovládání, ale současně, pro ty, kdo si rádi hrají s různými funkcemi a vychytávkami, je to systém skutečně robustní.

Spousta možností

Díky ArtemisOne může například správce sytému nebo odpovědný pracovník řešit jak technickou část – tedy nastavování obrazovek (jas, kontrast, barvy, hlasitost, plánování provozu obrazovek) – tak provoz a organizaci zobrazovaného obsahu. Správce má možnost téměř okamžitě měnit obsah podle plánovaných prodejních akcí nebo slev, případně dopředu plánovat zobrazovaný obsah. ArtemisOne umožňuje skutečně snadné řízení zobrazovačů z jedné ovládací konzole, se všemi potřebnými daty dostupnými na pár kliků.

Výhodou systému je i to, že obsahuje fotografie z místa umístnění zobrazovače. Správce systému tak přesně ví, o kterou plochu se jedná nebo při jaké teplotě operuje. Díky jednoduchému grafickému zobrazení okamžitě vidí, která plocha funguje správně (zelená), a kde je naopak nějaký problém (červená). Navíc má možnost definovat konfigurační soubory, které obsahují jednoduché možnosti nastavování celých skupin obrazovek, kdy se požadované parametry nastaví pouze na jedné z nich a systém toto nastavení pošle do všech obrazovek v síti nebo dle libosti pouze vybraným obrazovkám. A navíc lze celý ArtemisOne přizpůsobit dle preferencí zákazníka.

„Naši zákazníci nejsou vystudovaní IT specialisté. Jsou to šikovní lidé, kteří ovládají své řemeslo a chtějí mít hezké a moderní prodejny. To bez moderních technologií chlazení, osvětlení nebo propagace nejde. Naším posláním je proto navrhovat a budovat prodejny pro 21. století, a i díky partnerství se společností Philips Professional Display Solutions, se nám to daří,“ komentoval spolupráci Richard Mikl, jednatel společnosti MARANKO design.

B2B řešení a profesionální displeje mají ve společnosti Philips Professional Display Solutions na starosti Jana Robešová, Leoš Lemberk a Milan Krejzlík.

„Při návrhu celého řešení zobrazování se řídíme především požadavky a potřebami našich zákazníků. Celý systém může být pro každého zákazníka přizpůsoben na míru s ohledem na jeho potřeby,“ uvedl Milan Krejzlík, CEE sales manager, Philips Professional Display Solutions.

 

www.artemisone.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.