Komerční článek

Postup do extraligy slavili kladenští Rytíři v Nákupním centru OAZA

Nejen fanoušci hokejových Rytířů a osobností v čele s majitelem klubu Jaromírem Jágrem se v závěru prázdnin sešli v zaplněném kladenském nákupním centru. Moderní revitalizované prostory a dlouholeté partnerství OAZY s kladenským hokejovým klubem se staly ideálním spojením pro oslavu návratu Rytířů do extraligy a zahájení sezony v nejvyšší hokejové soutěži po dlouhých pěti letech.

Součástí nákupního centra je nepřehlédnutelná Síň slávy s mnoha odkazy na historii, úspěchy a osobnosti zdejšího klubu, do které byla ve skvělé atmosféře večera uvedena další z klubových legend. Nechyběla očekávaná a populární autogramiáda, zvýhodněný nákup v oficiálním fanshopu a především představení nových dresů a cílů pro nadcházející sezonu. Kladno opět žije hokejem a věří v úspěch statečných Rytířů.

Krátce po tomto skvělém večeru začaly přípravy další nevšední podívané, kdy multifunkční prostor před nákupním centrem přivítá nejsilnější může světa v rámci již druhého mistrovství České republiky Strongman Czech U105.

I taková je OAZA, retailová příležitost v Kladně, kde nový majitel ponechává tradiční služby, rozšiřuje nabídku o nové silné značky a zároveň posiluje atraktivitu prostředí. Nový nadčasový interiér centra na ploše přesahující 16 500 m2 respektuje zájmy a potřeby zákazníků i více než čtyř desítek obchodních jednotek českých i zahraničních značek a služeb. Široké možnosti food courtu doplňuje moderní kavárna. Návštěvníkům centra je dispozici špičkové fitness centrum, hobbymarket Mountfield, prodejna nábytku JENA, optika Doctor Optic, poradenství a sortiment pro kvalitní odpočinek ProSpánek či Království hraček Bambule s nabídkou pro celou rodinu.

Centrum prošlo v uplynulých letech zásadní modernizací zahrnující interiér, kompletně nový food court nebo sociální zázemí. Pozitivní reakce návštěvníků a rostoucí návštěvnost centra potvrzují úspěšnou realizaci nového pojetí komerčních zón. Nájemcům jsou k dispozici podmínky a zázemí odpovídající perspektivnímu nákupnímu centru včetně PR a marketingové podpory realizované ve spolupráci s reklamní agenturou. „Každodenním cílem OAZY je zpříjemnit čas strávený nakupováním a vyřizováním potřebného. Proto plníme očekávání a přání zákazníků i nájemců prostřednictvím nabídky praktických a kvalitních služeb, a zajišťujeme tak komfort nejen pro vás a vaši rodinu,“ dodává Ing. Lubor Stehlík, místopředseda představenstva společnosti CPDP Shopping Mall Kladno.

Nákupní centrum OAZA je přirozeným centrem perspektivní lokality, která kromě městské části zahrnuje i vznikající rezidenční projekty a přilehlé obce. Zákazníci mohou využít rozlehlé parkoviště s více než 600 místy, které je vhodné i pro pořádání sezónních trhů a venkovních sportovních či kulturních akcí. Spojení nákupního centra, města a okolí zajišťuje osm autobusových linek s terminálem v sousedství hlavního vchodu. Hojně využívaným spojením jsou přímé linky na metro Veleslavín a Zličín. Centrum je skvěle dostupné také pro automobilisty přijíždějící po rychlostních komunikacích D6 nebo D7.

OAZA se zapojuje formou spolupráce nebo sponzoringu do řady místních sportovních či společenských událostí. Příkladem je pravidelné partnerství s oblíbenou Nocí válečníků nebo tradiční mládežnický turnaj „O pohár kladenského rytíře“.

Provozní a investiční stránka včetně budoucího rozvoje zahrnují další úpravy dispozic venkovního a vnitřního prostoru pro pohodlí zákazníků i pořádání sezónních akcí. OAZA je tak díky průběžným zásadním změnám, mimořádně příhodné lokalitě, ale také sousedským i vlastním projektům přirozenou, dostupnou a pohodlnou platformou pro moderní každodenní nakupování a služby.

Partneři akce

www.oazakladno.cz

Foto a video: Roman Mareš, Rytíři Kladno

Nákupní centrum OAZA Kladno

  • revitalizovaný interiér a nový food court
  • 16 500 m2 prodejní plochy
  • 640 parkovacích míst
  • přímé spojení  Veleslavín a  Zličín
  • 8 autobusových linek

Pronájmy
Markéta Kabourková
tel.: 312 524 617
kabourkova@oazakladno.cz


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.