Značka McCain s novými obaly i produkty

Výrobce mražených bramborových produktů McCain inovoval své produktové portfolio. Receptura a vysoká kvalita oblíbených výrobků zůstávají zachovány, nicméně značka mění obaly celého sortimentu a také názvy některých výrobků tak, aby se více přiblížily spotřebitelům. Společnost zároveň přináší na trh top produktové novinky, které jsou připravené podle nejnovějších trendů v gastronomii.

Společnost McCain je významným hráčem na českém trhu v segmentu mražených bramborových produktů a je držitelem dvou ocenění Czech Superbrands. Původně rodinný podnik byl založen v roce 1956 v kanadském městě Florenceville bratry McCainovými.

Dnes má společnost více než 20 000 zaměstnanců ve 160 zemích světa. Kromě široké nabídky oblíbených hranolků a bramborových specialit v maloobchodě má nezanedbatelné postavení i v gastro segmentu. Značka McCain byla prvním výrobcem bramborových hranolků určených k přípravě v troubě bez přidání oleje.

Vychutnejte si dobré chvíle. S dobrým jídlem

Značka McCain jde s trendy, sleduje měnící se trh, ve kterém se odráží rychlý život spotřebitelů. Za změnou obalů a produktovými novinkami Bistro Style a Steakhouse Frites stojí právě vnímaní těchto změn a snaha vyhovět životnímu stylu a požadavkům spotřebitelů. Ze spotřebitelských průzkumů* vyplývá, že jednotlivé kategorie produktů plní svůj účel a jsou vhodné pro každou příležitost. Společnost McCain do přípravy svých výrobků zapojuje nejen odborníky, ale i známé blogery a influencery. Přináší tak zážitkové jídlo pro každý den nejen v podobě běžné večeře, ale i jako výjimečné pohoštění na oslavách či na gurmánském posezení s přáteli.

Produkty McCain pro každou příležitost

Značka rozdělila své retailové portfolio podle příležitostí ke konzumaci a potřeb spotřebitelů s jasným komunikačním poselstvím:

 

Chutné jídlo pro každý den: Každá máma chce pro své nejbližší to nejlepší. A všechny mámy vědí, že dobrý společný oběd či večeře utužují rodinné vztahy. Kvalitní a vyvážené jídlo tvoří základ. Hranolky 1.2.3 Fries Original a vlnky 1.2.3 Fries Crinkle jsou určené k přípravě v troubě a obsahují pouze dvě přírodní složky: brambory a slunečnicový olej. Nový design obalu připomíná sáček brambor.

 

 

Slavnostní pokrm: Být skvělým hostitelem je s McCain tak jednoduché! Pečené brambory se slupkou Golden Wedges Original a  extra křupavé vlnky Golden Wedges Crinkle jsou tou třešničkou na dortu, která promění každý pokrm v elegantní a slavnostní hostinu.

 

 

Společné posezení: Dobré jídlo spojuje lidi a McCain to ví. Mnoho z nás s přáteli vaříme, ochutnáváme nová jídla, máme hlad po zážitcích. Ideálním produktem k posezení s přáteli jsou stylové široké hranolky STEAKHOUSE FRITES. Tato produktová NOVINKA okouzlí všechny, kteří mají rádi styl a dobré jídlo.

 

 

 

Dalšími skvělými produkty pro tuto příležitost jsou oblíbené hranolky Fri’Style ve tvaru U s měkkým bramborovým bříškem a křupavými okraji. Dají se jíst rukama a použít jako jedlé lžičky k dipům a omáčkám. Extra dlouhé a tenké hranolky Golden Longs jsou také dlouhodobými stálicemi v portfoliu McCain, jsou rovněž určené k přípravě v troubě bez přidání oleje.

 

 

 

Něco výjimečného: Pro ty, kteří rádi překvapují druhé nebo mají rádi výjimečné chutě, McCain přináší NOVINKU v podobě BISTRO STYLE. Hranolky s extra křupavou slupkou jsou jako vystřižené z dnešních bister a jsou inspirované nejnovějšími kulinářskými trendy.

 

 

Rychle a jednoduše: Někdy nastanou dny, kdy zkrátka nemáme moc času a náročné vyváření nepřichází v úvahu. Nicméně i pro takovou příležitost nabízí McCain něco teplého a dobrého pod zub: hranolky My Easy Fries ve variantách Crinkle s pověstnou křupavou krustou a extra dlouhé Julienne. Jsou určené k rychlé přípravě klasickou cestou v oleji.

 

Více informací o společnosti McCain naleznete na www.mccain.cz.

*Spotřebitelský průzkum FGI a CAWI uskutečněný v července až srpnu 2017. Výzkum Beeline Research a PRS in Vivo uskutečněný v dubnu 2017.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.