Komerční článek

Vitakraft Treaties

Proč je lidské jídlo pro psy nevhodné? Jestli chceme myslet především na zdraví našeho psa, měli bychom se zamyslet nad tím, co sami jíme. Lidské jídlo obsahuje spoustu soli, cukru, koření a dalších látek, bez kterých bychom se pravděpodobně neobešli, jelikož dávají jídlu tu správnou chuť. Trávící soustava zvířat se ale od té naší podstatně liší, proto jsou pro ně tato ochucovadla zcela nevhodná. Nejen, že našim mazlíčkům mohou způsobit trávící i jiné obtíže, ale také tímto způsobem výrazně přispíváme k jejich nadváze, která se může vyšplhat až na obezitu.

Zvířata mají chuťové i čichové vjemy jiné než člověk. To, co nám nevoní, může být pro ně největší pochoutka. Mysleme tedy především na ně, zkoušejme, co jim chutná, co voní a snažme se jim dávat pouze pochoutky, které byly vyvinuty speciálně pro psy. Samozřejmě, stejně jako u lidí, platí, že každé zvíře má své vlastní oblíbené chutě.

Proto jsme vyvinuli pochoutky Treaties Bits a Treaties Minis bez cukru a s vysokým obsahem masa, které, i když jsou pečené v troubě, jsou šťavnaté a měkké. Psi tyto pamlsky milují a dokazuje to test akceptace, který potvrdil, že více než 90 procentům testovaných zvířat tyto pochoutky chutnají. Treaties Bits se vyrábí s náplní ve třech příchutích: játra, kuře se slaninou, nebo krůtí s mátou. Treaties Minis jsou vhodné pro malé psy a jsou k dostání ve dvou příchutích: játra nebo losos s omega 3. Všechny pochoutky Treaties jsou baleny do uzavíratelných sáčků, kde vydrží dlouho čerstvé.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.