Komerční článek

I české a slovenské Tesco si zvolilo aukci

Tesco se přidalo k početné skupině těch hospodářských subjektů, které už vědí, že na prodej svých nadbytečných zařízení je nejjednodušší a nejrychlejší metodou v celém regionu Visegrádské čtyřky on-line aukce.

Po následování maďarského příkladu se pravidelné aukce začaly už i v České a Slovenské republice. Mezinárodní obchodní řetězec poskytl do aukce nástroje, vyřazené z používání z jedné české a jedné slovenské prodejny, které si mohou zájemci prohlédnout i osobně.

V rámci on-line aukce se vydraží kromě jiných teplé vitríny, pracovní stoly a pulty, stroje a zařízení do kuchyně a prodejních prostor. Ze slovenského skladu v blízkosti Bratislavy čekají na licitující chladničky, kávovary, vázačky, akvária na ryby. Z pražského skladu na své nové majitele čekají vizuální pec, výrobník ledu, vázačky, rozebraný automat na výkup lahví, počítadla peněz a různé druhy mobilních schodů. Tesco pověřilo provedením aukce odborníka na průmyslové aukce z oblasti Visegrádské čtyřky, společnost Intergavel.

Zdá se, že stále více osob uznává on-line průmyslové aukce jsou transparentní, jednoznačné a sejmou z beder prodávajících prakticky všechny starosti. A současně společnost Intergavel nabízí kupujícím výjimečnou možnost na získání takového zařízení, jehož nová cena by možná zatížila rozpočet podnikání.

Pro zájemce je vysloveně výhodné, že Intergavel v oblasti disponuje více než desetiletými zkušenostmi, a prodávající, Tesco, je spolehlivou, stabilně fungující společností, proto je zaručeno, že výherci licitování získají pravidelně udržované stroje, které byly vyjmuty z denního používání.

Další informace: www.intergavel.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.