Komerční článek

Vitakraft výcvikové pochoutky

Tak jako vy jste rádi odměňováni za dobrou práci, tak i vaši psi potřebují být nejen pochváleni, ale také dostatečně odměněni. A čím jiným, než něčím dobrým?

Profesionální trenéři se shodují, že pamlsky jsou skvělým a srozumitelným způsobem, jak odměnit psa za dobrou práci. A nejen to. Pochoutky navíc upevňují vztah mezi vámi a vaším psem.

Dejte ale pozor, abyste nepodporovali jeho loudění, nebo nepodávali lidské jídlo, které je pro psa nejen zbytečně kalorické, ale také obsahuje například kofein, cukr, ochucovadla a jiné látky, které pro psa nejsou vhodné, mnohdy až toxické.

Při výcviku je dobré volit takové pamlsky, které psovi nejen chutnají, ale také lákavě voní. Pes si pozitivně spojí novou dovednost s vůní a pomůže mu to lépe si ji osvojit.

Speciálně pro tyto příležitosti jsou určeny pochoutky Boony Bits a Happy Loops!

Boony Bits jsou malé masové kuličky, kterých najdete až 200 v jednom balení. Díky své velikosti jsou vhodné jako odměna pro malé psy při výcviku. Jsou vydatné, masové a přitom lehké. Nemastí a nedrolí se, proto je můžete nosit i v kapse a mít je vždy po ruce.

Kroužky Happy Loops se hodí jako odměna pro všechny psy, jsou nízkotučné, obsahují spoustu vitamínů a stopových prvků. Snadno se rozdělí a jsou tak vhodné i pro malé psy.

Všechny pochoutky jsou přirozeně bez cukru a prošly testem akceptace, který určil, že více než 95% psů miluje Boony Bits a Happy Loops!

Chcete vědět více? Staňte se fanoušky na facebooku a zúčastněte se soutěží o balíček pochoutek pro vašeho pejska. Více na facebook.com/vitakraftCZ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.