Globus zdvojnásobuje své prostory v Prologis Park Prague-Jirny

Společnost Prologis 28. května oznámila, že podepsala smlouvu se společností Globus a na míru pro ni postaví budovu o rozloze 28 830 m2.

Budova, jejíž dokončení je plánováno na čtvrté čtvrtletí, bude postavena v Prologis Park Prague-Jirny vedle budovy 4 o rozloze 31 765 m2, která byla také postavena pro Globus, a jejíž pronájem Globus prodloužil. Mezi technické specifikace nové budovy patří prostory s kontrolovatelnou teplotou se speciálními skladovacími jednotkami pro čerstvé produkty a mražené potraviny.

„Možnosti expandovat v rámci parku a fungovat „pod jednou střechou“ hrály důležitou roli v  rozhodnutí udělat z Prologis Park Prague-Jirny naše centrum v České republice,“ řekl Ondřej Zíka, ředitel logistiky pro Globus.

Prologis Park Prague-Jirny sestává z více než 211 000 m2 distribučních prostor a dvou budov na míru ve výstavbě o celkové rozloze 44 000 m2. Park se nachází osm kilometrů východně od centra Prahy a díky dálnici D11 poskytuje spojení s národní a mezinárodní dopravní sítí, čímž umožňuje efektivní distribuci na místní trhy i do sousedních zemí.

 

Pokračování článku a mnoho dalšího naleznete v časopise Retail News…

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.