Sladké léto v Česku! Cinzano přichází s osvěžujícími novinkami

Tři nové osvěžující alkoholické nápoje z řady Sladké léto – Cinzano Tonic, Cinzano Rosé a Cinzano Ginger míří do České republiky! Spojení Cinzana, toniků, velkých kostek ledu s čerstvým ovocem a bylinami tvoří nepochybně nejlahodnější osvěžení tohoto léta. A každý z nás si ho zvládne připravit i doma.

Našim spotřebitelům jsme chtěli dopřát sladké letní osvěžení, proto přinášíme tři verze lehkých osvěžujících alkoholických nápojů. Lidé po celém světě si Cinzano vychutnávají po staletí od roku 1757, tradičně si ho dopřávají samotné se sodou, tonikem nebo v míchaných koktejlech. Tato letní kombinace je tak 100% spojením dědictví a historie celé značky,“ říká Thomas Hergge – Export Director z Campari Group pro Střední Evropu.

Milovníci letního osvěžení si tak budou moci vychutnat lahodné spojení sladkých aperitivů Cinzano a toniků hned ve třech variantách:

  • Cinzano Rosé osvěží sladkými ovocnými tóny spojením Cinzana Bianco, Rose toniku (doporučujeme Kinley Bitter Rose) a čerstvého ovoce.
  • Cinzano Tonic nabídne lehce nahořklou svěží chuť spojením Cinzana Dry s tonikem (doporučujeme Kinley Tonic) a čerstvou okurkou.
  • Cinzano Ginger je výbornou volbou pro milovníky zázvorového osvěžení. Užijte si spojení Cinzana Rosso, zázvorového toniku (doporučujeme Kinley Ginger Ale)
    a čerstvého citrónu a zázvoru.

Na trojici drinků z řady Sladké léto nemusíte čekat, vychutnat si je můžete už dnes. Vermuty Cinzano i toniky Kinley najdete v obchodních sítích i online obchodech po celé České republice. O trojici nových drinků nepřijdou ani ti, kteří si rádi zajdou do restaurace, kavárny nebo baru. Toto letní osvěžující spojení si budete moci vychutnat ve stovkách podniků po celém Česku.