Nové příchutě Bavaria Radler a Bavaria Fruity Rosé

Obliba ovocných piv u Čechů stále stoupá a horké letní dny přímo vybízejí k ledovému osvěžení. Pokud si chcete vychutnat plnou chuť ovocného piva, ale alkohol by pro vás mohl být překážkou, jsou tu pro vás nové příchutě nealkoholického piva Bavaria Radler a Fruity Rosé se skutečně nulovým obsahem alkoholu.

Bavaria je tradiční nizozemský výrobce piva, který si za 3 staletí své existence vydobyl neochvějné postavení mezi předními evropskými pivovary. Letos v létě přináší na český trh 2 nové příchutě ovocného piva – Bavaria Radler s příchutí citrónu a Bavaria Fruity Rosé s příchutí třešně a maliny. Obě nové příchutě se pyšní 0,0% obsahem alkoholu.

Bavaria Radler

Bavaria Radler je pivní osvěžení s citronem, která vás díky 0,0% obsahu alkoholu nepošle k zemi a zároveň spojuje ty nejlepší suroviny jako je chmel, ječmenný slad a pramenitá voda s kyselými tóny citronu. Díky tomu je Bavaria Radler lahodnou součástí pitného režimu jako alternativa k sladkým limonádám nebo ochuceným minerálním vodám.

Ba_lemon

Bavaria Fruity Rosé

Bavaria Fruity Rosé je skvělý osvěžující mix nealkoholického piva s 0,0 % alkoholu a červeného ovoce. Kombinace malin, třešní a borůvek dávají nealkoholickému pivu Bavaria Fruity Rosé plnou ovocnou chuť, kterou si budete užívat celé léto.

Příloha bez názvu_ 00585

Výroba piva Bavaria probíhá od samého začátku bez účasti alkoholu. Tento speciální postup umožňuje dosáhnout nulových hodnot alkoholu, aniž by se vytratila klasická chuť piva. U ostatních nealkoholických piv se alkohol odebírá až na konci výrobního procesu.