Božkov Vodka získala ocenění v soutěži World Drinks Awards

Nejprodávanější vodka v Česku tradiční značky Božkov, která letos slaví 100. výročí, získala ocenění v mezinárodní soutěži World Drinks Awards 2019. V soutěži obdržela 1. místo mezi zúčastněnými čistými vodkami z České republiky.

Božkov Vodka je dlouhodobě nejprodávanější lihovina v Česku své kategorie. Její kvalitu potvrdily výsledky mezinárodní soutěže, kde se umístila na prvním místě v našem regionu. Soutěž hodnotila senzorické vlastnosti včetně čistoty. „Čirá s dotekem vanilky a karamelu, lehký pepřový nádech s jemným květinovým tónem,“ napsala o Božkov Vodce profesionální degustační porota.

„O kvalitě Božkov Vodky, jsme nikdy nepochybovali, ale vítězství na takto prestižní soutěži pro nás má obrovskou hodnotu. Na toto prvenství jsme velice hrdí a doufáme, že budeme mít možnost se o tento úspěch podělit i s našimi konzumenty,“ komentuje úspěch v soutěži Marie Votrubová Brand Manager značky Božkov.

The World Drinks Awards je jednou z nejprestižnějších mezinárodních soutěží pro piva, vína a destiláty. Soutěž zastřešuje online magazín TheDrinksReport.com, z nějž čerpají informace mnozí odborníci. Cílem mezinárodní soutěže je vybírat, odměňovat a propagovat alkoholické nápoje, které si uznání zaslouží.

Božkov Vodka

Nejprodávanější vodka v České republice. Díky jemné chuti a nevtíravé vůni je vhodná k přímé konzumaci i přípravě nejrůznějších míchaných nápojů. Vedle čisté vodky se nabízí i v ochucených variantách Vanilka, Limeta a Ostružina.

Vodka Božkov již dříve získala bronzovou medaili na soutěži „International Spirit Challange 2014“ a stříbrnou medaili na soutěži „International Spirit Challange 2013“.