Značky Sparkys a HM Studio opouštějí skupinu Wormelen Group

Od 2. května 2022 se ze skupiny WORMELEN group osamostatňují společnosti Sparkys a HM Studio, které přecházejí do vlastnictví Jana Maříka. Sparkys a HM Studio byly součástí WORMELEN group od roku 2015.

WORMELEN group zastřešuje od roku 2015 skupinu českých firem, obchodující s hračkami a potřebami pro děti již od roku 1990. Propojení velkoobchodních a maloobchodních hračkářských společností umožnilo v uplynulých sedmi letech jejich obchodní i marketingový rozvoj a postupnou dominanci na českém trhu.

Po odchodu společností Sparkys a HM Studio zůstávají součástí skupiny WORMELEN group maloobchodní a velkoobchodní společnost Alltoys, provozující kamenné prodejny Bambule, velkoobchodní společnost EPEE Czech a maloobchodní společnost Alltoys Slovensko.

Skupina WORMELEN group se po obchodní stránce bude nadále zaměřovat na profitabilní růst a modernizaci svých společností. Marketingově bude dále posilovat a rozvíjet značku Bambule a síť kamenných prodejen, které pod touto značkou provozuje.

„Vedle obchodování s hračkami se budeme soustředit také na projekty v oblasti dětského zábavního průmyslu, kde chceme do budoucna rovněž upevňovat své postavení,“ dodává Petr Homolka, CEO, majitel WORMELEN group.

 

Zdroj: Knowlimits

Praha, 3. května 2022