Zebra Technologies obdržela pětihvězdičkové hodnocení

Společnost Zebra Technologies, lídr na trhu robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami, oznámila, že magazín CRN patřící společnosti The Channel Company ohodnotil Zebru pěti hvězdičkami ve svém přehledu partnerských programů pro rok 2018.

Tento každoroční průvodce přináší seznam partnerských programů, prostřednictvím kterých poskytují IT firmy produkty a služby. Ohodnocení pěti hvězdičkami získají nejlepší partnerské programy nabízející řešení pro IT segment prostřednictvím partnerského kanálu.

Při hodnocení každého partnerského programu posuzoval výzkumný tým společnosti The Channel Company každého partnera na základě investic v programové nabídce, ziskovosti, poskytované podpory v podobě školení a vzdělávání, marketingových programů a zdrojů, podpory prodeje a komunikace.

Partneři společnosti Zebra jsou oceňováni za své odborné znalosti a úspěch při poskytování mobilních aplikací, skenovacích a tiskových řešení a služeb. Program společnosti Zebra PartnerConnect se soustředí na příležitosti, ziskovost a jednoduchost a reaguje na potřeby distributorů, nezávislých dodavatelů softwaru (ISV), prodejců a systémových integrátorů (SI), kteří se profilují v různých oblastech a kteří jsou oceňováni za plnění závazků, způsobilost a výkon.

Robert Faletra, výkonný předseda společnosti Channel Company

„Najít toho pravého dodavatele technologií, s nímž můžete spolupracovat při řešení náročných úkolů, je mnohdy velmi obtížné vzhledem k pevně definovanému seznamu požadavků, které mají poskytovatelé řešení plnit. Průvodce partnerských programů tento proces výrazně usnadňuje, protože přehlednou formou představuje nejpopulárnější partnerské programy.“

Bill Cate, viceprezident pro globální partnerský prodej, Zebra Technologies

„Zebra je poctěna, že znovu získala pět hvězdiček v rámci hodnocení partnerských programů a bude i nadále pracovat na tom, aby přinášela svým globálním partnerům ty nejlepší služby. PartnerConnect nám umožňuje posilovat naši síť a přinášet tak našim partnerům ty největší příležitosti pro růst.“

 

Zdroj: Zebra Technologies CZ s.r.o.

Praha, 21. června 2018