Velkoobchod makro ČR společně se svými zákazníky udělal radost více než 1 400 dětem a seniorům

Už podruhé pomohl velkoobchod makro ČR vyčarovat kouzelné Vánoce dětem a seniorům z dětských a pečovatelských domovů po celé České republice. Od 14. listopadu do 20. prosince zajistili zákazníci makro ČR, prostřednictvím stromu splněných přání, dárek 1 400 lidem. Tento dobrý skutek makro ČR ještě doplnilo zasláním desítky košů plných potravin a zboží dle vlastního uvážení směřovaným k partnerským domovům.

Stromy splněných přání se v listopadu a prosinci nacházely v každé ze 13 prodejen makro ČR po celé České republice a také na centrále společnosti. Na každém bylo zavěšeno 100 přání. Stačilo, aby zákazník vybral jedno přání z vánočního stromku, produkt z něj zakoupil a odevzdal za pokladnou. Ředitelé prodejen pak v období těsně před Vánoci osobně odvezli a předali všechny dárky domovům v jejich regionu.

„Vánoce jsou obdobím, kdy bychom neměli myslet pouze na sebe a já jsem velmi rád, že se nám v letošním roce, který určitě nebyl pro spoustu lidí jednoduchým, podařilo ve spolupráci s našimi zákazníky a zaměstnanci udělat radost 1 400 lidem a splnit jejich přání. lidem. Za to všem patří veliké poděkování,“ říká Martin Čivrný vedoucí týmu komunikace makro ČR.

Kromě dárků od zákazníků a zaměstnanců měl každý obchod makro ČR možnost svým partnerským domovům věnovat koš plný potravin a zboží dle vlastního uvážení, a to v hodnotě až 5000 Kč. Děti a senioři tak měli opravdu ještě o něco veselejší Vánoce.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 25. prosince 2022