V Praze se otevírá první multi-brand prodejna ANSON’S

V pražském nákupním centru Westfield Chodov otevřel svou první prodejnu v České republice a po Bukurešti druhou ve střední a východní Evropě řetězec ANSON’S. Muti-brand obchod ANSON’S patřící do skupiny Peek & Cloppenburg se zaměřuje na oblíbené pánské brandy jako Boss Black, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin, Tommy Jeans, Tom Tailor, Review či Bugatti, ale i vlastní značky MC NEAL, Montego Men či Christian Berg.

Společnost doposud reprezentována výhradně v Německu expanduje na další trhy, a právě prodejna v České republice se po Bukurešti stává dalším ambasadorem v regionu CEE. Rozprostírá se na ploše 1232 m2 v 1. patře nákupního centra Westfield Chodov.

„Od našeho založení v roce 1989 se ANSON’S stal jednou z největších oděvních společností v Německu a nadále roste na zahraničních trzích. Česká republika je jedním z těch klíčových,” komentuje vstup na český trh Paul Pörtner, ředitel sekce Retail Management v Peek & Cloppenburg.

V ANSON’S jsou ve středu pozornosti muži. „Najdou u nás jak známé mezinárodní značky, tak exkluzivní kusy našich vlastních značek pod jednou střechou. V celkem už 22 prodejnách nabízíme unikátní nákupní zážitek spojený s kvalitou a výběrem z nadčasové klasiky i nejnovějších trendů, které může zákazník snadno kombinovat a najít tak svůj osobitý styl pro jakoukoliv příležitost – od volnočasových aktivit po oficiální akce, od obleků po originální doplňky,“ doplňuje Paul Pörtner.

ANSON’S klade důraz na atmosféru a prezentaci produktů, typický je pro něj moderní, maskulinní design prodejen a jasné rozdělení produktů a stylů včetně nápadité prezentace novinek. Díky snadné orientaci v pražské prodejně s rozlohou přes 1200 m2 tu zákazník rychle najde vše, co potřebuje, ať už jde o formální či volnočasové oblečení, sport či obuv.

Mezinárodní top značky jako Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger či Joop se tu setkávají s exkluzivními brandy jako Jake*s, Review, MCNEAL či Christian Berg, které vznikají od návrhu po výrobu a distribuci pod jednou střechou společnosti.

 

Zdroj: Best Communications

Praha, 23. října 2021