V pondělí 12. dubna bude zahájen veletrh HANNOVER MESSE Digital Edition

Našim čtenářům nabízíme vstupenku na veletrh zdarma.

Mezinárodní veletrh strojírenství HANNOVER MESSE Digital Edition (12. – 16. dubna 2021) nabízí setkání vystavovatelů a návštěvníků. HM Digital Edition je vědomostní a networkingová platforma pro průmysl, energetiku a logistiku. Jejím základem jsou tři pilíře: veletrh, konference a networking.

K účasti na veletrhu je již nahlášeno přes 1300 mezinárodních vystavovatelů a více než 4800 návštěvníků a počty neustále narůstají.

Konferenční program digitálního veletrhu HANNOVER MESSE bude zahájen v pondělí, 12. dubna 2021 se zaměřením na hospodářsko – politické otázky. Konferenci zahájí spolková kancléřka Angela Merkelová. Od úterý do čtvrtka budou stát v popředí technologické inovace a řešení. Přednášet budou významné osobnosti jako např.: KI – legenda Toby Walsh, Eugene Kaspersky, zakladatel IT bezpečnostní společnosti Kaspersky Lab nebo Claudia Kempfert z institutu Deutsche Institut für Wirtschaftsforschung.

Pro získání permanentní vstupenky se zaregistrujte pod následujícím odkazem. Po registraci Vám bude zaslána personalizovaná vstupenka https://www.hannovermesse.de/en/?open=ticketRegistration&code=UQNtS

V případě dotazů kontaktujte výhradní zastoupení Deutsche Messe AG v ČR spol. PROveletrhy, info@proveletrhy.cz, tel.: +420 775 663 548

 

Zdroj: PROveletrhy

Praha, 31. března 2021