V obchodním centru Avion Shopping Park Ostrava se otevřela prodejna Datart v moderním konceptu

Český maloobchodní prodejce spotřební elektroniky DATART otevřel v úterý 9. srpna prodejnu v obchodním centru Avion Shopping Park Ostrava. Prostory prodejny prošly v minulých měsících rozsáhlou rekonstrukcí a nyní nabízejí zákazníkům nejmodernější prvky konceptu „prodejna 21. století“.

Přehlednost vystaveného zboží, moderní design, interaktivní prvky, vyvolávací systém pro výdej zboží, to jsou úpravy, které umožní zákazníkům rychlou orientaci v prostoru a pocit komfortu při nákupu. Díky atraktivní lokalitě a velkému zájmu zákazníků patřila tato prodejna mezi nejvýkonnější prodejny s vysokým obratem. Cílem investice do rekonstrukce a modernizace prodejny je nabídnout zákazníkům vysoký standard prodeje a odborné poradenství.

Na prodejní ploše zhruba 1 000 čtverečních metrů se zákazníkům nabízí to nejlepší ze sortimentu elektrospotřebičů a moderních technologií. Inovativním prvkem jsou elektronické cenovky, které umožní rychlou reakci při změně ceny zboží a ušetří čas elektro specialistů, kteří tak mohou poskytovat zákazníkům odborné poradenství a prodejní servis na vysoké úrovni. Došlo ke zvětšení skladových prostor, aby bylo pro zákazníky připraveno co nejvíce druhů zboží k vyzvednutí při online objednávce v rámci služby RYCHLART – vyzvednutí zboží do 30 minut na prodejně. O tuto službu je zájem, proto se při postupných rekonstrukcích prodejen Datart zvětšuje skladová plocha v efektivním poměru k prodejní ploše.

Při tvorbě designu prodejen se Datart inspiroval v zahraničí, vycházel ze svých zkušeností s potřebami zákazníků a z trendů životního stylu. Některé grafické prvky jsou přeneseny z online prostředí tak, aby docházelo k propojení prodejny a e-shopu v rámci strategie omnichannel marketingu. „Prodejna v Avion Parku byla naší vlajkovou lodí a kompletní rekonstrukci si zasloužila. Věřím, že její modernizace uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Naši elektro specialisté jsou připraveni poradit s výběrem zboží a doporučit nejlepší variantu, která bude našim zákazníkům dobře sloužit,“ doplňuje Zdena Kašparová, marketingová manažerka Datart. V průběhu srpna a září otevře Datart další tři zrekonstruované prodejny v moderním designu.

 

Zdroj: DATART

Praha, 11. srpna 2022