V Milevsku otevřel nový nákupní park

Ve středu 13. dubna 2022 se v jihočeském Milevsku otevřel nový retail park, který zákazníkům z města i okolí přinese nové možnosti nákupu potravin a dalšího zboží, především pro domácnost. Jde o sedmý nákupní park společnosti FIDUROCK v Česku. Správu a marketing projektu zajistí v dlouhodobém partnerství realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield.

13. dubna se na jižním okraji Milevska nakupujícím otevřel nový retail park, který nabídne prodejnu potravin Albert, drogerie dm, domácích potřeb Banquet, elektra Planeo, chovatelských potřeb Akvazoo a oděvů kik (a později také Pepco).

Lokalita parku v Blanické ulici je výborně dostupná jak pro obyvatele Milevska, tak pro návštěvníky ze širšího okolí: nachází se přímo u silnice 105 směřující přes Bernartice na Písek.

Milevský retail park je již jedenáctým takovým projektem společnosti FIDUROCK, která tak rozšiřuje své stávající portfolio šesti nákupních parků v Česku (Mladá Boleslav, Choceň, Staré Město u Uherského Hradiště, Liberec – Severka a Tábor) a čtyř na Slovensku (Trnava, Piešťany, Levice, Senica). Společnost FIDUROCK se zaměřuje právě na investice do retail parků v nejrůznějších lokalitách v České republice i na Slovensku.

Již poněkolikáté spolupracuje FIDUROCK na otevření a provozu retail parku s přední realitněporadenskou společností Cushman & Wakefield. Ta poskytuje kompletní balíček služeb zahrnující správu nákupního parku, marketing a komunikaci, včetně slavnostního otevření retail parku Milevsko pro zákazníky 13. dubna 2022.

 

Zdroj: Cushman & Wakefield

Praha, 15. dubna 2022