V listopadu přichází do Prahy nový obchod LEGO!

Fanoušci kostiček LEGO si letos v listopadu přijdou na své, protože společnost LEGO Group otevírá v Praze zbrusu novou prodejnu ­– právě včas pro všechny nákupy během zimních svátků! Tato zbrusu nová prodejna LEGO v obchodním centru Chodov bude ideálním místem pro všechny fanoušky kostiček.

Fanoušci LEGO zde zažijí nový koncept „Retailtainment“, který nabízí více možností hrát si s kostkami, účastnit se aktivit inspirovaných kostkami, přizpůsobit si své zážitky a bavit se. Prodejny LEGO nabízejí nejširší výběr nejnovějších stavebnic LEGO, celou řadu vzrušujících herních zážitků přímo v prodejně a jedinečné možnosti dostupné pouze v prodejnách LEGO, například:

  • Exkluzivní model LEGO inspirovaný Prahou – Těšte se na úžasný a poutavý trojrozměrný model LEGO inspirovaný Prahou!
  • Věž pro stavění minifigurek, kde můžete kombinovat dílky z široké nabídky těl, nohou a různých typů hlav, vlasů a doplňků a postavit si tak své vlastní minifigurky.
  • Příležitosti ke stavění včetně interaktivního hracího stolu, výzev ve volném stavění a eventů pořádaných každý měsíc.
  • LEGO Pick A Brick Wall: Stěna Pick a Brick je skvělý způsob, jakým si zákazníci mohou vybrat přesně ty dílky, které potřebují pro své stavby.
  • Asistenti v prodejně: Ať už vybíráte dárek, hledáte nejnovější stavebnici, nebo uděláte návštěvou obchodu radost svému fanouškovi LEGO, specialisté na kostky vám pomohou najít stavebnici, která se k vám perfektně hodí.

A co víc, zbrusu nový obchod LEGO nabídne celou řadu nových vzrušujících produktů, které jsou k dostání pouze v prodejnách LEGO a na lego.cz, včetně LEGO Star Wars™ Pozemního spídru Luka Skywalkera, LEGO Harry Potter™ Příčné ulice, LEGO Butikového hotelu, LEGO modelu Titanic a LEGO Vincent van Gogh – Hvězdné noci!

A pokud by vám to nestačilo, nový obchod nabídne také spoustu výhod pro členy LEGO VIP včetně exkluzivních VIP dárků k vašemu nákupu, akcí s dvojnásobným počtem bodů a mnoho dalšího.

Kai Merkle, ředitel maloobchodu LEGO pro Českou republiku, uvedl: „Nový obchod LEGO v Praze nabídne návštěvníkům každého věku možnost inspirovat se nekonečnými možnostmi hry a vydat se na vzrušující objevitelskou cestu do světa stavebnic LEGO. Opravdu se těšíme, že fanouškům LEGO všech věkových kategorií přineseme inovativní zážitky.“

Brzy zveřejníme data oficiálního otevření a doprovodných slavnostních akcí.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 18. července 2022