UGO otevírá na Jižní spojce a testuje zájem o zdravé jídlo mezi motoristy

V lednu UGO otevřelo svůj první Freshbar v prostoru čerpací stanice. Nově si zákazníci na cestě autem mohou dát zdravé občerstvení na čerpací stanici Benzina na Jižní spojce v pražských Záběhlicích.

ugo_benzina_4_malaPro UGO jde o pilotní projekt zdravého občerstvení pro motoristy. Pokud se osvědčí, UGO chce rozšířit počet Freshbarů na důležitých dopravních komunikacích, kde se kvalitního občerstvení zpravidla nedostává.

Spolupráce s Benzinou je pro nás první projekt takového charakteru, ve kterém si chceme ověřit zájem řidičů o rychlé, ale zároveň zdravé a chutné občerstvení do auta.  Právě zde vidíme díru v nabídce, kterou bychom chtěli zaplnit našimi Freshbary s rozšířenou nabídkou čerstvých snacků a lehkých jídel,” vysvětluje Alena Procházková, marketingová manažerka UGO.

Pokud bude o služby Freshbaru mezi motoristy zájem, UGO plánuje síť v následujících letech rozšířit o další vysokotrafficové lokality na hlavních dopravních tazích. První UGO Freshbar pro motoristy cílí především na ty, kdo Jižní spojku využívají denně pro cesty do zaměstnání.

Jeho nabídka se proto soustředí na čerstvě připravované šťávy a smoothies a k tomu na zdravé svačiny, lehké obědy a snídaně, které si mohou sníst na místě, případně odnést v praktických obalech s sebou do práce, kde v chladničce vydrží celý den. Stejně jako v jakémkoliv jiném UGO je celá nabídka vyráběna každý den čerstvá, podle vlastních receptur a nabízí nutričně vyvážené stravování.

Freshbar UGO najdete v čerpací stanici Benzina na Jižní spojce ve směru na Barandovský most.

 

Zdroj: UGO

Praha, 27. ledna 2017